Κώστα (δεν έχω χωνέψει ακόμα αυτό με την υπογραφή σου
) έχε υπόψη ότι τα 000 (χωρίς δευτερόλεπτα) και 005 (με δευτερόλεπτα) έχουν το panerai logo αλλά δεν είναι open back ούτε έχουν sandwitch dial.
Και τα 4 όμως είναι κουρδιστά με Unitas μηχανή, στα 111 και 112 ο μηχανισμός ονομάζεται Panerai OP XI calibre γιατί διαθέτει swan's neck regulator, ενώ στα 000 και 005 τον βάφτισαν Panerai OP II.
Πιστευω όμως ότι τα 4 παραπάνω είναι ιδανικά για entry level στην Panerai.
Εγώ επέλεξα το 111 γιατί θέλω την κίνηση στο ρολόι (δευτερόλεπτα), εάν δεν καίγεσαι για open back τότε το 005 με το logo κοστίζει 700 ευρώ λιγότερο, ποσό που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Και εγώ αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ 005 και 111 αλλά τελικά αποφάσισα ότι τα 700 ευρώ αξίζουν για sandwitch dial και open back.
Για ημερομηνία πρέπει να φύγεις από τα φτηνότερα κουρδιστά ιστορικά και να πας στο υπερτέλειο 233 με ημερομηνία και GMT αλλά κοστίζει πάρα πολλά. Έτσι πας στο 104 που είναι το πιο κοντινό σε όψη, το οποίο διαθέτει δευτερόλεπτα και ημερομηνία αλλά είναι αυτόματο και σίγουρα πιο ακριβό (νομίζω 4200)
Θοδωρή ευχαριστώ και σένα, πιστεύω ότι αυτή την Παρασκευή θα είμαι στη συνάντηση.