Χθές πήγα να δώ, καθώς και να δοκιμάσω Panerai. Όλα τα Panerai ( περίπου, δεν είχε και μεγάλη ποικιλία ), πάνω στο τραπέζι. Πιάνω το Ραδιομύρι πρώτο και πάω να το φορέσω. Με το που το φοράω, ξενέρωσα τη ζωή μου ( με το συμπάθειο ). Λές και δε μου πήγαινε καθόλου στο στύλ. Είναι το πρώτο ρολόι που μ'αρέσει πολύ να το βλέπω φορεμένο σε άλλον ή αφόρετο και ελεεινό όταν το φοράω εγώ ο ίδιος. Τέλος πάντων. Πιάνω ένα 005. Το φοράω. Μου άρεσε αρκετά το συγκεκριμένο και καθόταν στο χέρι μου μια χαρά. Το χάζεψα για αρκετή ώρα, πολύ όμορφο. Και μετά φοράω το Υποβρύχιο 024. Να έχω μείνει κάγκελο. Εκτός του ότι ήταν full extra ο εξοπλισμός ( seconds, date κύκλωπας), εκτός του ότι ήταν και αυτόματο, ήταν απίστευτα τέλειο επάνω μου και πάρα μα πάρα πολύ όμορφο. Και μάλιστα είχε και ένα ωραίο καουτσούκ λουρί, όχι αυτό που γράφει: Officine Panerai, ένα άλλο παράξενο, που μάλλον πρέπει να είναι μόνο του Υποβρυχίου. Και το ακόμα πιο τέλειο?? Το φόρεσα στη τελευταία τρύπα και παρατήρησα ότι δε χρειάζεται να ανοίξω κι άλλη με το τιρμπουσόν!!
Η γνώμη σας για το Υποβρύχιο? Δεν είναι τέλειο?
Και ακόμα πιο ωραίο Υποβρύχιο, είναι το Bronze με το πράσινο καντράν. Σα σκουριασμένο είναι. Έτσι και του βάλεις Cilit Bang τί θα γίνει? Άσπρο?