Αρχικώς είναι σημαντικό να κατανοήσεις ότι όταν δεν γνωρίζεις κάποιον είθισται να του μιλάς στον πληθυντικό.
Ας είναι, φευ, η τυρρανία της οικειότητας κατατρέχει το συλλογικό μας είναι. Όσο για το, στο "το Flotigla MAS X'...είναι λίγο δύσκολο να με διδάξεις γραμματική. Τόσο ελληνική όσο και αγγλική. Believe you me maty...
Ο εορτασμός προφανώς και δεν προκύπτει από το FLOTIGLA MAS X shrine που μας παρουσίασες. Έχεις δίκιο! Κοινώς, τι κάθομαι και ασχολούμαι;
15 Αυγουστο εκτός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου εορτάζουμε ως ημέρα μνήμης και την επέτειο του τορπιλισμού της Έλλης...Τι κάθομαι όμως και σου λέω ε;
Τέλος...πολύ ασχολήθηκα και κακώς ασχολήθηκα.
Ως προς το πρωτο σκελος της απαντησης σου και συγκεκριμενα περι της χρησης του πληθυντικου,νομιζω οτι δεν εχω να προσθεσω απολυτως τιποτα,καλυφθηκα πληρως απο τους προλαλησαντες.Αν ομως σε τυρρανα αβαστακτα η οικειοτητα ,μπορεις να μας το δηλωσεις και να εισαι σιγουρος οτι θα σου γραφουμε ολοι στον πληθυντικο,παρακαμπτοντας το ''ειθισται''.
Πιστεψε με,δεν αμφιβαλλω καθολου για τις γραμματικες σου γνωσεις και δεν εχω κανενα σκοπο να σε διδαξω το οτιδηποτε!!ουτε στην ελληνικη ουτε στην αγγλικη γλωσσα,τις οποιες προφανως γνωριζεις αριστα και πιθανως καλυτερα απο εμενα.Ισως στην συγκεκριμενη περιπτωση,εννοω ''το'' Flottiglia,να κανεις λαθος επειδη ειναι ιταλικη η γλωσσα και μπορει κατι να σου διαφευγει.Ουδεις τελειος.!
Oσον αφορα δε το γεγονος οτι μια απλη συλλογη αναμνηστικων και διαφημιστικων ειδων μιας εταιρειας θεωρεις οτι αποτελει ''λατρευτικο χωρο'' και ως εκ τουτου δεν συναδει με τηι ιστορια μας και με τους αγωνες του λαου μας,ε! μονο ως αστειοτητα η παρεξηγηση θα μπορουσα να το εκλαβω.
Δηλαδη εγω που ειμαι γενικα συλλεκτης και μοντελιστης,δεν θα πρεπει να κατασκευασω ποτε τανκ της Βερμαχτ,η γερμανικο αεροπλανο,η να μαζευω μινιατουρες VW(τα εφτιαχνε ο Χιτλερ) ,η αρχαιους ρωμαιους,,η ιταλους κομαντο,η γιαπωνεζους καμικαζι,η,η,η..........
Επισης δεν πρεπει να αγορασω ΙWC pilot και αλλα ρολογια πιλοτους,,μιας και τα φορουσαν οι γερμανοι πιλοτοι, η ιταλικα προιοντα ,η,η.....
Πραγματικα φαιδροτητες!!!!
Ευχαριστω για την πληροφορια του εορτασμου του τορπιλισμου της Ελλης, καλα εκανες και μου το ειπες και ασχοληθηκες.
Παντα φιλικα
Σπυρος