Εταιρία γνωστή,η οποια μεταλλάχθηκε στο πέρασμα του χρόνου και τον τελευταίο καιρό έχει επανακάμψει στα ελληνικά ωρολογιακά δρώμενα.
Η Venus λοιπόν άνοιξε την πρώτη μπουτίκ της στην Αθηνα και συγκεκριμένα στην Ερμού.
Σπυρο,
Venus Boutique υπαρχει στην Ερμου, αλλα στο Μαρουσι και οχι την Αθηνα.
Η φωτο που ανεβασες ειναι απο το καταστημα του Πατσεα στο Μαρουσι που μετατραπηκε αποκλειστικα σε σημειο πωλησης Venus.
Προσεχως θα ανοιξει και αλλο καταστημα του, αυτη τη φορα στο κεντρο της Αθηνας (Σταδιου, πλησιον του Γκοφα).
Η αναβιωση της Venus εχει γινει απο τον Πατσεα, που εχει αγορασει το brandname..
H Venus δεν είναι αυτή που ήταν κάποτε. Για τις μηχανές δεν δίνει ειδικές πληροφορίες, πέρα από το swiss made. Προσωπικά θα σε απέτρεπα.
Πολυ σωστα !!
Κατα πασα πιθανοτητα προκειται για ελβετικους κλωνους (ασιατικης προελευσης), οι οποιοι μετα τους απαραιτητους ελεγχους και εργασιες στα εργαστηρια της εταιριας, αποκτουν την ελβετικη πιστοποιηση (''swiss made'').
Πολυ κριμα, γιατι η Venus καποτε -τοσο απο πλευρας σχεδιων, οσο και μηχανων- ετυγχανε ευρειας αποδοχης στην Ελλαδα (ως ενα προσιτο και αξιοπιστο ρολο'ι') και μου ηταν ιδιαιτερα συμπαθης! :'(
Οταν ηταν ακομη αντιπροσωπος της Venus στην Ελλαδα ο Μπολωτας (Golden Times), ειχα αγορασει ενα κουρδιζομενο MoonPhase Calendar (Unitas/module Dubois Dépraz). Eκπληκτικο ρολο'ι', το μετανιωσα που το εδωσα. Το ρολο'ι' ανηκει πλεον σε φιλο του φορουμ, το χαιρεται ο καλος μου φιλος Ποθητος (Sunsea).
Δεν εχω φωτο του. Ομως βρηκα ακριβως το ιδιο στο νετ στην εκδοση του απο την Εpos (προφανως απο το ιδιο εργοστασιο παραγωγης, μονο το logo αλλαζει) και το ανεβασα.
Θαυμαστε το ...
Φιλικα,
Αρης