Αποστολέας Θέμα: Online αγορά;  (Αναγνώστηκε 796217 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nuntius

• 34mm case
    • Προφίλ
Απ: Online αγορά;
« Απάντηση #940 στις: Ιούνιος 03, 2011, 06:21:24 μμ »
Του έστειλα του αρχιπάπαρου mail και του την είπα, ακριβώς όπως σας το έγραψα και τι άλλο ήθελε δλδ για να είμαι ξεκάθαρος;!!! Κ ότι θέλω και το tracking number! Δεν τα σχολίασε καν και συνέχισε την κλασική ατάκα ότι όλα τα δηλώνει gift και low price... λες και μιλάω σε τοίχο. Μπορεί να έχει καλές τιμές και αξιόλογα προϊόντα αλλά είναι λες και μιλάω σε τοίχο!!! Θα τον κάνω ρόμπα και στο site του που δέχεται σχόλια και όπου αλλού βρω. Ψωνίζω γύρω στη δεκαετία από νετ και πήρα και πράγματα αξίας και ποτέ δεν είχα θέμα!!!

Για τι ποσό μιλάμε;;; Για τηλεκατευθυνόμενο αξίας 600ευρώ φίλος πλήρωσε 35ευρώ...
Μπαμμμμμ θα κάνω...

Αποσυνδεδεμένος nuntius

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #941 στις: Ιούνιος 03, 2011, 06:30:47 μμ »
Ελπίζω μόνο να μη σας έπρηξα, μπορείτε να με βρίσετε ελεύθερα. Του έστειλα και το ακόλουθο μήνυμα και περιμένω μήπως συγκινηθεί ο τριλάκαμας...

"Hello. I placed the order no. 10021311! Thank you for your mail regarding giving me the tracking number but i still would like to know why you sent it with FedEx. I sent you three messages and i was clear that i wanted it with registered shipping because in Greece every courrier package is being opened and inspected for possible tax avoiding, especially gifts with low price. Now I am almost certainly going to have to pay extra money for getting it through the greek customs. I am very disappointed because i had repeatedly requested for plain registered shipping and you deliberately ignored me... and now it will be the same as if I had bought the watch from my country..."

Αποσυνδεδεμένος kraft21

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #942 στις: Ιούνιος 03, 2011, 06:46:41 μμ »
Ίσως θα έπρεπε να περιμένεις λίγες μέρες να δεις τι θα γίνει. Παρηγγειλα πριν 4 μέρες ένα seiko premier perpetual απο το συγκεκριμένο site. Αφού ζήτησα αρχικά να μου το στείλει με ΕΛΤΑ μου είπε κλασικά ότι θα μου κάνει έκπτωση αν το στείλει με fedex και ότι δεν θα πληρώσω τελωνείο κτλ.. Του είπα οκ, και σήμερα (δεν πίστευα ότι θα ερθειί τόσο νωρίς) με ενημέρωσαν ότι εχω δέμα! Το ρολογακι το φοραω τωρα και δεν πλήρωσα ούτε δραχμή παραπάνω. Πιστεύω το ίδιο θα γίνει και στην περίπτωση σου :)

Αποσυνδεδεμένος nuntius

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #943 στις: Ιούνιος 03, 2011, 06:51:30 μμ »
Μακάρι φίλε kraft... τσέκαρα και πριν λίγο το fedex site και λέει υπολογίζεται να έρθει Δευτέρα... μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Γιατί είμαι και γκαντεμόσαυρα στη ζωή μου!!! Θα σας ενημερώσω όταν έχω νεώτερα!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #944 στις: Ιούνιος 03, 2011, 07:31:19 μμ »
Εδώ είμαστε.  ;D
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #945 στις: Ιούνιος 04, 2011, 11:58:34 πμ »
Φίλε nuntius.
Έχω αγοράσει από τον συγκεκριμένο πωλητή αρκετές φορές. Την πρώτη φορά, όπως και εσύ, πρότεινε να μου το στείλει με fedex και του είχα πει ΟΚ. Το ρολόι ήρθε χωρίς τελωνείο (αλλά άργησε τρελά, 1 μήνα περίπου). Το ποσό ήταν γύρω στα 180 €. Τυχαίο που δεν ανοίχτηκε τελωνείο; Δεν ξέρω.
Τις επόμενες φορές του ζήταγα να έρθει πάντα με registered shipping (ΕΛΤΑ) και σχεδόν πάντα το είχα σπίτι το πολύ σε 8 μέρες. Καμία φορά δεν πέρασε τελωνείο και τα ποσά ήταν maximum 160 €.
Μπορεί να στάθηκα απλά τυχερός. Και ποτέ δεν έχω ζητήσει να γράψει στο κουτί gift...

Κώστας
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #946 στις: Ιούνιος 04, 2011, 01:35:21 μμ »
Από τις αγορές που έχω κάνει από Χογκ Κογκ, και για φτηνά αντικείμενα, κατάλαβα ότι χαρακτηρίζουν το δέμα-φάκελο κλπ μόνοι τους ως Gift χωρίς να το ζητήσει ο πελάτης.

Ίσως έχουν καταλάβει το πρόβλημα του Ελληνικού Τελωνείου και τα χαρακτηρίζουν έτσι, χωρίς πολλή σκέψη ...
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος nuntius

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #947 στις: Ιούνιος 06, 2011, 08:45:46 πμ »
Μόλις χθες βράδυ πάντως ο συγκεκριμένος θυμήθηκε να απαντήσει ότι θα προωθήσει το παράπονό μου σε κάποιον Jason, μάλλον υπεύθυνο επικοινωνίας πελατών... και ο δεύτερος μου είπε ότι στέλνουν με fed ex χωρίς προβλήματα... να σας πω την αλήθεια αν δε το πάρω στα χέρια μου εμπιστοσύνη δεν έχω!!!
Πάντως είναι μούργος γιατί κατά τα άλλα ήθελε 13δολάρια για fedex και το έστειλε τσαμπέ από μόνος του! Και τώρα μόλις τσέκαρα την πορεία και λέει έφθασε Athens και είναι σε International Release. Και πήρα τηλ την εταιρεία να διευκρινήσω όνομα στο κουδούνι και είπαν ότι μέχρι 4 θα φτάσει... περνάνε αυθημερόν τελωνείο;;; Τόσο πολύ αποδίδει το Ελλάντα με το ΔΝΤ τελικά;;;

ironman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #948 στις: Ιούνιος 06, 2011, 05:38:48 μμ »
Εγω να ρωτησω κατι αλλο?Επιθυμω να αγορασω απτο creationwatches δυο ρολογια μαζι!θα εχω προβλημα?οποιαδηποτε βοηθεια,συμβουλη ή  προηγουμενη εμπειρια ευπροσδεκτη!θελω αμεσα divers για καθε μερα γιατι το citizenακι μου τα βροντηξε υστερα απο 16 χρονια χρησης!!!

Αποσυνδεδεμένος nuntius

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #949 στις: Ιούνιος 06, 2011, 08:31:39 μμ »
Παιδιά μόλις μπήκα σπίτι και με περίμενε το πακετάκι... μπορώ να πω ότι όχι μόνο έπαθα πλάκα και κάτι παραπάνω... το ρολογάκι ήταν στο κουτί του και αυτό σε χαρτοκουτάκι με αφρολεξάκια και αυτό στην κουριεροσακούλα!!!
Αποδείχθηκε σωστός ο Σιγκαπουριανός, αλλά μου έκοψε 5 χρόνια από τη ζωή μου μέχρι να φτάσει το ρολόι...
Άψογος, πλην του γεγονότος ότι κάνει του κεφάλιού του...ο βλάκακαςςςςςςςςςςςςςςςς  ;D :D

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #950 στις: Ιούνιος 06, 2011, 08:32:46 μμ »
Καλοφορετο φιλε να το χαιρεσαι με υγεια.Περιμενουμε φωτο συντομα ;)

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #951 στις: Ιούνιος 06, 2011, 08:34:13 μμ »
Βγάλε και μια φωτό nunt να δούμε και εμείς.  ;D
Δεν πλήρωσες τίποτα έξτρα έτσι?
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #952 στις: Ιούνιος 06, 2011, 08:36:14 μμ »
Tέλος καλό όλα καλά!
Με γεια να το χαρείς!!
Πριμένουμε φωτό.

Αποσυνδεδεμένος pagour3

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #953 στις: Ιούνιος 06, 2011, 09:29:35 μμ »
καλησπέρα,
σκέφτομαι να αγοράσω ένα καταδυτικό της citizen.
βρήκα στο ebay αυτό: http://cgi.ebay.com/CITIZEN-PROMASTER-AUTOMATIC-DIVERS-WATCH-NY0054-04E-/230616704378?pt=Wristwatches&hash=item35b1d3a57a
θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την τιμή και τον πωλητή.
ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #954 στις: Ιούνιος 06, 2011, 09:32:35 μμ »
Πολυ ωραιο κομματι και ο πωλητης μοιαζει καλος απ τα σχολια που εχει.Η τιμη νομιζω ειναι πολυ καλη και λογικη,αλλα το θεμα τελωνειο να ξερεις πως υπαρχει :-\

Αποσυνδεδεμένος pagour3

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #955 στις: Ιούνιος 06, 2011, 09:48:28 μμ »
ευχαριστώ SER για την άμεση απάντηση.

ironman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #956 στις: Ιούνιος 06, 2011, 11:02:54 μμ »
Καποια βοηθεια για την ερωτηση που εθεσα παραπανω?κανεις?απλα δεν ξερω τι να κανω οσον αφορα το θεμα τελωνειου.να τα παραγγειλω μαζι και τα δυο στο ονομα μου ή ξεχωριστα σε διαφορετικα ονοματα και διευθυνσεις?

Αποσυνδεδεμένος nuntius

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #957 στις: Ιούνιος 07, 2011, 08:59:42 πμ »
Δεν ξέρω κατά πόσο θα αποφύγεις τελωνείο αν τα παραγγείλεις κ τα 2 μαζί! Καλύτερα να έκανες ξεχωριστές αγορές με ξεχωριστά μεταφορικά με ΕΛΤΑ για το καθένα!!!!

Παιδιά, όπως το κόβω θα αργήσετε να δείτε φωτό από το ρολόι φορεμένο γιατί απλούστατα πέρασα από 2 ρολογάδικα στην κάνιγγος και κανένας όλως τυχαίως να μην έχει εξολκέα;;;!!! Όχι ότι φταίει πως δεν το αγόρασα στη διπλάσια τιμή από αυτούς... χαχαχχαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #958 στις: Ιούνιος 07, 2011, 09:41:47 πμ »
Βρε τον αρχιπάπαρο, ρόμπα, τριλάκαμα, μούργο, άψογο... πλην βλάκααααααα!

Τελικά δεν είσαι γκαντεμόσαυρα.

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #959 στις: Ιούνιος 07, 2011, 12:28:18 μμ »
Tέλος καλό όλα καλά. Δημήτριε σου άρεσε το "στόλισμα" βλέπω.
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.