0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πραγματικά δεν γνωρίζω πολλά, αλλά από την στιγμή που η συναλλαγή "φαίνεται" μέσω της Τραπέζης, μου φαίνεται πάλι διαμέσου της τραπέζης, μπορείς να προσβάλεις την συναλλάγη και να διεκδικήσεις τα χρήματα πίσω. Και πάλι αυτό που σου λέω με κάθε επιφύλαξη. Συμβουλέψου και την τράπεζα σου. Πάντως ο Γερμανός δεν έχει δείξει δείγματα αφερεγγυότητας. Εγώ απλώς όταν είχα αγοράσει είχα απαιτήσει paypal για να είμαι πιο σίγουρος και απλά επιβαρύνθηκα με το 3% επιπλέον.
OK Θα ρωτήσω αύριο τη τράπεζα.Δε μιλάμε για το Γερμανό πάντως. Όσες φορές και εγώ ψώνισα από κει δεν είχα πρόβλημα.
Παιδες ενδιαφερομουν για αυτο εδω το Tissot.[url]http://www.amazon.co.uk/Tissot-T0356171605100-Gents-Chrono-T035-617-16-051-00/dp/B0029N6K2I/ref=sr_1_12?ie=UTF8&m=AK2VTFX6BI8JP&s=generic&qid=1297773988&sr=1-12[/url]Βγαινει στα 300 περιπου απο amazon,ενω στο oroloi.gr 369.Ξερετε κανα online καταστημα εντος Ευρωπης ωστε να γλιτωσω και τελωνειο,απο το οποιο θα μπορουσα να το παραγγειλω?Η πιστευετε με μια βολτα θα πετυχω καλυτερη τιμη?
Παράθεση από: turbulence στις Δεκεμβρίου 17, 2010, 01:15:42 pmείδες τα negative comments που του έχουν αφήσει; Κοίτα επίσης και πως απαντάει,ΕΙΔΙΚΑ ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ... Είναι πολύ ιστορία ο τύπος. Δεν θα αγόραζα από εκεί ποτέ!Δες ένα δείγμα... Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy"τhe item is replica Buyer:Member id johnny00gr Reply by timeparadise (Oct-03-10 17:10): MAY ALL YOUR TEETH FALL OFF except ONE, SO YOU WILL ALWAYS HAVE A TOOTHACHE :-(("Ποτέ μα ποτέ... Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Κύριοι μήπως μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν τυχόν σταλθεί μπρασελέ από την Σιγκαπούρη με Fedex αν θα το τσιμπήσουν στο τελωνείο? Ισχύει ότι ισχύει για τα ρολόγια?
Αυτό του ζητησα και μακάρι να το δεχτεί αλλιώς δεν θα το τσιμπησω. Τόσες αγορές έκανα από εξωτερικό και δεν την πάτησα, δεν πρόκειται να την πατησω τώρα.