Από εκεί πήρα κι εγώ το δικό μου,εκεί στα 140 ευρώ
Το ρολόι ήταν άψογο κανονικά,τελωνείο δεν ''έφαγα'' μιας και το δήλωσαν με χαμηλή τιμή...αλλά έχω κι ένα παράπονο(για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη)...
Στο site τους λέει 1-2 εργάσιμες για την αποστολή του δέματος από τη στιγμή της πληρωμής...σε μένα όμως κάνανε 7.Τους έστειλα mail όντας λίγο ενοχλημένος,και μου απάντησαν ότι είχαν έκτακτες άδειες προσωπικού και ότι αμέσως την επομένη θα το έστελναν,όπως τελικά και έκαναν...κι ο Άγιος φοβέρα θέλει που λέμε
Συνοψίζοντας,το ρολόι τζαμάτο,η επικοινωνία για χαμήλωμα της τιμής κτλ καλή,με το μόνο μείον ο χρόνος άφιξης(20 μέρες σε μένα).Στο e-bay μπορείς να το βρεις 15-20 ευρώ φθηνότερα αλλά πρέπει να ξαγρυπνήσεις κάμποσες μέρες για να πετύχεις τέτοια δημοπρασία!
Προσωπική άποψη...πάρτο αφού πρώτα τους ''τρίξεις'' λίγο τα δόντια,ευγενικά πάντα
ΥΓ:Δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη την αστρονομική ταχύτητα των ΕΛΤΑ.Έφτασε μεσάνυχτα στην Ελλάδα το δέμα,και το επόμενο πρωί το είχα,αφού έβλεπα μέσω του tracking number να περνάει αστραπιαία από αεροδρόμια,κέντρα διαλογής κτλ κτλ.Πραγματικά δεν περίμενα τα ΕΛΤΑ να είναι τόσο γρήγορα!
Ελπίζω να σε βοήθησα,ότι άλλο θελήσεις στη διάθεσή σου!!!