Να ρωτησω, εχει ψωνισει κανεις τωρα τελευταια απ´το mywatcheshub.com??? Οι μαγκες πλεον σου προσθετουν ενα υπερογκο ποσο για πιθανα εξοδα τελωνειου κ εχει καταστησει την αγορα τους απαγορευτικη..
Αφου τροφοδοτησα το paypal balance μου (με τον γνωστο τροπο request money ) παω περιχαρης να παραγγειλω το skx009k1 (εντωμεταξυ εχω ηδη προπαραγγειλει απ το monkeyswag 2 nato) και απο 147$ που το εχει, μου πεταει και ενα εξτρα 99$ ως estimated rates και ανεβαινει στα 248$!!! Ε δεν αντεξα, τους εστειλα ενα email και τους ειπα οτι "τοσο εχει κ δω ρε παλικαρια, τελος η συνεργασια μας κυριοι" μαζι και καποια αλλα και οτι θα τους κανω "και καλα" ρομπα σε ο,τι ελληνορολογοφορουμ υπαρχει Επομενως, παμε creation...
Μετα απο δυο ημερες που τους εστειλα το email, (μαλλον δεχτηκαν κ αλλα ομοειδη email παραπονων-ενστασεων) ανηρτησαν στην ιστοσελιδα τους αυτο, προφανως για να εξηγησουν τον λογο που επεβαλαν το ''χαρατσι'' και φυσικα αναφερεται και στην Ελλαδα (κλασικα, ολο μπελαδες δημιουργουμε )...Ισως για εμας τους regular buyers να ανακληθει το συγκεκριμενο μετρο και επιστρεψουμε πισω στην κανονικοτητα...
Dear Resellers and Regular Buyers : We have disable a number of countries due to delivery and Customs issues to these countries. Example : Greece, Turkey, Brazil, Vietnam etc. We have many complaints from new buyers in these countries as they are new and unware of the customs requirments or expections in their countries for watches.
We will only serve such countries for our regulars and resellers; and will concentrate to serve our regulars better.
Kindly give us 2 days to finished the coding for regulars.
There will be no restrictions for Regulars and Resellers!!
Write to us if you need the goods urgently. Thank you for all the support! Regards WatchesZon