που εισαι εσυ χαμενος; οποτε λες καλυτερα skrill και συ;; ή δεν ξερεις τι ειναι;
Αγγλία Δημήτρη εδω και πολύ καιρό. Κρυο, βροχή, κακό φαΐ, καλή μπυρα! Κι απο μπαζωμα, όρεξη ναχεις!
Τη Revolut την έχω, αν δεν κανεις μεγαλες αγορες, κατι γίνεται. Την εκανα γιατι η ελληνική prepaid που ειχα ηταν τελειως άχρηστη.
1 Ειναι λογαριασμος στην Αγγλία,
2 δε φορτίζει απο ελληνική κάρτα (σε μπλοκάρουν τα capital control),
3 δεν μπορεί να σου βάλει λεφτά αλλος μέσα γιατί φορτίζει μονο από λογαριασμο τραπεζας στο όνομά σου (πρέπει ακομα και η ορθογραφία να ειναι σωστή, αν δηλωσες Papadopoulos και η τράπεζά σου σε εχει Papadopoylos πρέπει να στελνεις καθε φορα email στην εξυπηρέτηση πελατών)
4 δε συνεργάζεται με western union
5 κατι ψιλά γράμματα, πχ παιρνει προμήθεια για καταθέσεις σε δολάρια που εμενα δε με ενδιαφερουν.
Αν δεν εισαι φανατικός αγοραστής μπορείς να τη χρησιμοποιείς δεν ειναι κακή, αν θες να πληρώνεις κσθε μερα το σουπερμάρκετ, οπως εγώ, δε φθάνει...
Σκριλλ δεν εχω χρησιμοποιησει και δεν εχω γνώμη. Για τις δικες μου αναγκες ομως, η revolut ειναι πιο χρησιμη, γιατι ειναι ουσιαστικα prepaid mastercard, πατας τους κωδικούς σου, κανεις τις πληρωμές σου και ξεμπερδεψες. Αν φορτιζε απο ελληνικη χρεωστικη, θα ηταν ιδανικη, αλλα εδω πιασαν τον Τσοχατζοπουλο με τις offshore, θα ηταν αφελές να νομιζουμε οτι θα παρακαμψουμε τα capital controls με revolut ή skrill ή κατι παρόμοιο.
Στάλθηκε από το GT-N5120 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk