Αποστολέας Θέμα: Online αγορά;  (Αναγνώστηκε 796147 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
Απ: Online αγορά;
« Απάντηση #480 στις: Σεπτέμβριος 11, 2009, 07:24:55 μμ »
φιλε μου θα σου ελεγανα μην εισαι εξαρχης δυσπιστος.Στειλε 1 mail και δες τι θα σου απαντησουν.Αν δεν σου ερθει και την βδομαδα που μας ερχεται τοτε μαλλον κατι ''βρωμαει'' ???
Οσο για το οτι σου τραβηξαν αμεσως τα λεφτα,νομιζω αυτο γινεται παντα με τις online αγορες
Ελπιζω ολα να πανε καλα!! ;)
Fortis B42 Black titanium-Sinn U2-Seiko kinetic- Ingersoll-PAW 1500GB-GW-5000B-1JR-Pam 312-Steinhart limited silver edition-Casio Frogman-GWF-1000-Longines Legend Diver-Ω Planet ocean 45,5mm-Breitling-Seawolf-Benarus Megalodo-GPR-b1000-🍎watch 4-Vostok energia bronze-GF-1000-Seiko zimbe srpa47j1

Αποσυνδεδεμένος Theodore41

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #481 στις: Σεπτέμβριος 11, 2009, 09:08:37 μμ »
Δε θελω να σου κανω κριτικη,αλλα γιατι μωρε ανθρωπε του Θεου,αγοραζεις κατι,απο μαγαζι,που δεν το εχεις ελεγξει;
Εγω,γραφω ακομα και σε καποιο site για καφεδες,που ξερω οτι γραφουν Εγγλεζοι,για να ρωτησω,αν ξερουν καποιο μαγαζι.Το διασταυρωνω και με αλλες πηγες,και ΜΕΤΆ,ΑΓΟΡΑΖΩ.
Εδω,ειναι πολλα παιδια,που εχουν καποια εμπειρια και ετσι βοηθαμε ο ενας τον αλλο.
Εμενα,μου ειπαν για το Seiya στην Ιαπωνια,και αμεσως πηγα και αγορασα δυο παρακαλω ρολογακια,και θα αγορασω και αλλα στο μελλον.
Ξερω οτι ειναι ενταξει ο ανθρωπος,αρα προχωραω αφοβα.
Τις προαλλες,αγορασα ενα πανακριβο μιξερ απο τη Γερμανια,απο ενα μαγαζι,που δεν το ηξερα,αλλα ρωτησα,διαβασα,ειδα οτι ανηκε στα trusted shops,και αγορασα.
Σε 4 μερες,ηλθε στο σπιτι μου με μεταφορικη το δεμα,στα 540Ευρω,ενω αλλου,εκανε,πανω απο 700.Εως 1000 πηγαινε.
Το ιδιο και με το μυλο του εσπρεσσο απο την Ιταλια.600 Ευρω λιγοτερα απο ο,τι μου γυρευανε εδω.Βρηκα το σωστο μαγαζι,και καθαρισα.
Γι αυτο,οσοι θελουν να αγορασουν,ας το γραφουν,και αν υπαρχει καποιος που ξερει,θα βοηθησει.
Ετσι,βολευομαστε ολοι.
Γι αυτο δεν υπαρχουν εξ αλλου και τα φόρα;

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #482 στις: Σεπτέμβριος 11, 2009, 09:31:52 μμ »
"Επικρίσεις" κατόπιν εορτής δεν βοηθούν.
Ακόμα δεν ξέρουμε τι τρέχει. Κάτι σαν "ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει".

Αποσυνδεδεμένος jacob

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #483 στις: Σεπτέμβριος 12, 2009, 07:27:55 πμ »
αδελφέ έχεις δίκιο αλλά το όνομα του σάιτ το βρήκα στην επίσημη ιστοσελίδα της citizen εκτός και εαν δεν έχει καμία σχέση το σαιτ με το κατάστημα που πουλάει citizen και απλά χρησιμοποιεί τα στοιχεία του.

Δε θελω να σου κανω κριτικη,αλλα γιατι μωρε ανθρωπε του Θεου,αγοραζεις κατι,απο μαγαζι,που δεν το εχεις ελεγξει;
Εγω,γραφω ακομα και σε καποιο site για καφεδες,που ξερω οτι γραφουν Εγγλεζοι,για να ρωτησω,αν ξερουν καποιο μαγαζι.Το διασταυρωνω και με αλλες πηγες,και ΜΕΤΆ,ΑΓΟΡΑΖΩ.
Εδω,ειναι πολλα παιδια,που εχουν καποια εμπειρια και ετσι βοηθαμε ο ενας τον αλλο.
Εμενα,μου ειπαν για το Seiya στην Ιαπωνια,και αμεσως πηγα και αγορασα δυο παρακαλω ρολογακια,και θα αγορασω και αλλα στο μελλον.
Ξερω οτι ειναι ενταξει ο ανθρωπος,αρα προχωραω αφοβα.
Τις προαλλες,αγορασα ενα πανακριβο μιξερ απο τη Γερμανια,απο ενα μαγαζι,που δεν το ηξερα,αλλα ρωτησα,διαβασα,ειδα οτι ανηκε στα trusted shops,και αγορασα.
Σε 4 μερες,ηλθε στο σπιτι μου με μεταφορικη το δεμα,στα 540Ευρω,ενω αλλου,εκανε,πανω απο 700.Εως 1000 πηγαινε.
Το ιδιο και με το μυλο του εσπρεσσο απο την Ιταλια.600 Ευρω λιγοτερα απο ο,τι μου γυρευανε εδω.Βρηκα το σωστο μαγαζι,και καθαρισα.
Γι αυτο,οσοι θελουν να αγορασουν,ας το γραφουν,και αν υπαρχει καποιος που ξερει,θα βοηθησει.
Ετσι,βολευομαστε ολοι.
Γι αυτο δεν υπαρχουν εξ αλλου και τα φόρα;

Αποσυνδεδεμένος alchemist

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #484 στις: Σεπτέμβριος 12, 2009, 07:37:14 πμ »
Και εγώ πιστεύω πως και οι δυο, omeganikos και jacob, θα έχετε αίσιο τέλος στην ιστορία σας. Μην ανησυχείτε που δεν απαντάνε σε email. Μάλλον δεν έχουν καλή οργάνωση, και αυτό είναι όλο. Έχω στείλει email σε σοβαρές εταιρίες και δεν έχω πάρει απάντηση. Πόσο μάλλον αυτά τα site. Μην επαναπαύεστε, αλλά και μην ανησυχείτε ακόμα. Κατα 99% δεν έχουν καλή εξυπηρέτηση.

Σας εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα.

Αποσυνδεδεμένος omeganikos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #485 στις: Σεπτέμβριος 12, 2009, 01:19:12 μμ »
Μα εδώ φίλε αλχημιστή δεν πρόκειται για κάποιο email που να ζητάς πληροφορίες αλλά για επιβεβαιωμένη παραγγελία και την στιγμή που το έχεις πληρώσει κιόλας .
Αν μη τι άλλο περιμένεις την ανάλογη συμπεριφορά.
Στο πρόσφατο παρελθόν έκανα μία αγορά μέσω του Ε-men , τα χρήματα ναι μεν είχαν δεσμευτεί αλλά δεν προχώρησαν στην χρέωση αν δεν έστελναν την παραγγελία σου και το κυριότερο με ενημέρωσαν ότι τελικά δεν είναι διαθέσιμο και αν επιθυμούσα στην παραγγελία κάποιου άλλου ρολογιού σε αντίθετη περίπτωση θα αποδέσμευαν τα χρήματα όπερ και εγένετο στα επόμενα 5 λεπτά από την επικοινωνία μας. Τέσπα ελπίζω να πάνε όλα καλά και για τον φίλο jacob.   

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #486 στις: Σεπτέμβριος 12, 2009, 01:37:02 μμ »
Ki εγω,αγορασα κατι ψιλοπραματα,(προστατευτικα αγκωνων-γονατων,ποδηλατου),για ενα παιδακι,και μου εγραψε ο τυπος,οτι ξεμειναν απο το ειδος αυτο,και αμα θελω,ή να μου γυρισει τα λεφτα,ή να μου στειλει καποια αλλα,πιο ακριβα,μιας και το λαθος ηταν δικο τους.
Και βεβαια,του ειπα να κανει το δευτερο.
Ανθρωποι και ανθρωποι.
Παντως,και μια φορα που αγορασα να φακο Νικον απο την Αμερικη,και νομιζα οτι μου ταφαγε τα λεφτα ο τυπος,μου τον εστειλε και με πιο  γρηγορο τροπο  μαλιστα,μιας και ηταν δικο του το λαθος οπως ειπε,γιατι ελειπε σε ταξείδι.
Οποτε,μπορει και να τη σκαπουλαρεις.

Αποσυνδεδεμένος jacob

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #487 στις: Σεπτέμβριος 12, 2009, 02:19:14 μμ »
ευχαριστώ για το ενδαιφέρον,θα ήθελα εαν γνωρίζει κάποιος το συγκεκριμένο σάιτ "simplygifted.co uk"

Αποσυνδεδεμένος kotsifoula

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #488 στις: Σεπτέμβριος 20, 2009, 03:29:26 μμ »
geia sas..kainourgia sto site.thelo na rotiso an ta rologia apo to e-bay einai aythentika?kai oxi metaxeirismena..
eyxaristo..

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #489 στις: Σεπτέμβριος 20, 2009, 04:31:43 μμ »
Κοτσιφουλα καλωσηρθες και καλα ποστ.Αν γινετε να γραφεις στα ελληνικα βαση και κανονων και για ποιο ευκολη αναγνωση.Οσο για το ebay πρεπει να δεις το προφιλ του πωλητη και να δεις αν σου στελνει κουτι και χαρτια.Ειναι να βρεις κατι καλο.Δες ποιο θες και περασε καμια φωτογραφια να σου πουμε.
                                                         Φιλικα
                                                           Ser

Αποσυνδεδεμένος eftapsixos

• 38mm case
  • mickey έχεις μια τρομπέτα????
    • Προφίλ
« Απάντηση #490 στις: Σεπτέμβριος 22, 2009, 11:54:35 μμ »
Ωραία ... λοιπόν επειδή το βλέπω κάθε μέρα στην οθόνη μου (μιλάω για το ρολόι του φόρουμ , STEINHART) το έχω ερωτευτεί...  ;D (όπως και πολλά άλλα! ;)) Τεσπα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το πάρω από το :www.steinhartwatches.de... ρωτάω γιατί δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από ιντερνετικές αγορές ως προς τα ρολόγια! Ίσως και κανένα "tip" μιας και έχει πραγματοποιηθεί μαζική αγορά στο παρελθόν.

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι φοβούνται τις καινούριες
ιδέες... Δεν τρομάζουν βλέποντας τις παλιές?"

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #491 στις: Σεπτέμβριος 22, 2009, 11:58:02 μμ »
Ναι μπορείς αλλά χωρίς τη σημαία.
Συμπληρώνεις την φόρμα στο σαιτ, επιλέγεις μέθοδο πληρωμής και περιμένεις τον κούριερ. Αν δε θέλεις να "μπλέξεις" με κάρτες και paypal μπορείς να πληρώσεις με τραπεζικό έμβασμα.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #492 στις: Σεπτέμβριος 23, 2009, 12:14:22 μμ »
Ναι δυστυχώς χωρίς τη σημαία... παρόλα αυτά μου αρέσει αρκετά και μάλλον θα το χτυπήσω στο άμεσο μέλλον!!! ;D Εντυπώσεις για το ρολόι δεν ρωτάω μιας και είμαι σίγουρος πως αποδείχτηκε άξιο! ;)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #493 στις: Σεπτέμβριος 23, 2009, 01:09:13 μμ »
Βέβαια στο στυλ που συζητάς (γερμανός πιλότος) υπάρχουν πλέον πολλές και αξιόλογες επιλογές και χρειάζεται ψάξιμο πριν την τελική απόφαση.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #494 στις: Σεπτέμβριος 23, 2009, 02:21:00 μμ »
Βέβαια στο στυλ που συζητάς (γερμανός πιλότος) υπάρχουν πλέον πολλές και αξιόλογες επιλογές και χρειάζεται ψάξιμο πριν την τελική απόφαση.

Θα μπορούσες μήπως να μου αναφέρεις κάπιες από αυτές για να μπορέσω να συγκρίνω? ;)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #495 στις: Σεπτέμβριος 23, 2009, 02:32:40 μμ »
stowa, laco, aristo, archimede κτλ, κτλ
θα βρεις πολύ πράμα εντός και εκτός φορουμ

Αποσυνδεδεμένος jacob

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #496 στις: Σεπτέμβριος 26, 2009, 06:26:05 μμ »
καλησπέρα,το ρολόι ήρθε τελικά,αργήσε λίγο,θα ήθελα κάποιες πληροφορίες απο τους ποιο έμπειρους του σάιτ,πως μπορώ οπτικά να ελέξω εάν είναι γνήσιο,ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος georgemvg

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #497 στις: Οκτώβριος 01, 2009, 06:37:02 μμ »
Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο seiko sportura από το ebay.  Ήθελε όμως αλλαγή μπαταρίας, και όπως έγραψα σε άλλο thread, αναζήτησα εξουσιοδοτημένο τεχνικό στην πόλη μου. Έγινε μία ζημιά και δεν μπορέσαμε να βρούμε άλλη λύση εκτός του να μου αγοράσει το ρολόι. Το θέμα είναι ότι είναι λίγο σπάνιο να το βρω μεταχειρισμένο και ψάχνω να βρω ένα online shop που να βρω να το αγοράσω φθηνά καινούργιο. Κάποια πρόταση;

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #498 στις: Οκτώβριος 01, 2009, 06:50:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ