Αποστολέας Θέμα: Αγορά Timex ή άλλου οικονομικού και "όμορφου" ρολογιού  (Αναγνώστηκε 6963 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pas88

• 34mm case
  • www.epirusbook.gr
    • Προφίλ
    • epirusbook.gr
Αγορά Timex ή άλλου οικονομικού και "όμορφου" ρολογιού
« στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 03:32:22 μμ »
Γεια σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ρολόι για μένα, ένα δώρο στον εαυτό μου...
Έχω στην κατοχή μου ένα seiko Premier Kinetic Perpetual Calendar, ένα Tissot Le Locle automatic και κοιτάω να αγοράσω και ένα άλλο οικονομικό καθημερινό ρολόι, είδα αυτό http://www.watchshop.com/mens-timex-intelligent-quartz-indiglo-fly-back-chronograph-watch-t2n700-p99942418.html και μου άρεσε πολύ εμφανισιακά, είναι οικονομικό, από ποιότητα όμως? Για τα λεφτά του πάντα...
κάποια άλλη πρόταση από εσάς γύρω στα 150€?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγορά Timex ή άλλου οικονομικού και "όμορφου" ρολογιού
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 10:07:46 μμ »
Όμορφο σχέδιο, απλά δεν ξέρω τι ποιότητας θα είναι η επίστρωση pvd σε τόσο οικονομικό ρολόι...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 04, 2011, 01:38:25 πμ »
Εναλλακτικά κοίταξε κάτι σε Swatch και Casio (G SHOCK , ή Edifice).
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 04, 2011, 02:33:30 πμ »
Εναλλακτικά κοίταξε κάτι σε Swatch και Casio (G SHOCK , ή Edifice).
+1 ;)

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 04, 2011, 09:55:29 πμ »
+1 ;)
Συμφωνω!!!εγω πλεον σε αυτα τα λεφτα μονο αυτες τις εταιρειες θα κοιτουσα με ιδιαιτερη προτιμηση στα swatch (που αλλωστε εχω αγορασει 7 + τα τελευταια χρονια) η σε casio g-shock το ga 110 σε κανα περιεργο χρωμα,(που ψαχνω και δε μπορω να βρω......)

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 04, 2011, 12:25:16 μμ »
Αυτό το σχέδιο και η μηχανή της Timex στην σειρά Intelligence, είναι η φθηνή έκδοση των σχεδόν πανομοιότυπων μοντέλων της ακριβής σειράς Timex TX (Technoluxury series), αν μπεις στους καταλόγους τους θα το διαπιστώσεις. Επειδή λοιπόν τα ΤΧ κοστίζουν περίπου τα τριπλάσια λεφτά, αλλά είναι ομολογουμένως καλά σε ποιότητα και μηχανές quartz (είναι οι Γερμανοί από πίσω), δεν είχαν ιδιάιτερες πωλήσεις και καθώς έχουν σοβαρό ανταγωνισμό στα όρια 300-600€, βγάλανε αυτήν την σειρά για να καλύψουν το κενό. Όμως στην χαμηλή κατηγορία τιμών, η Casio δεν έχει πρακτικά ανταγωνισμό, αρκεί να σου κάνει το design, που κυμαίνεται από τελείως digital έως και εντελώς αναλογικό (Edifice). Πάντως, κατά γενική ομολογία, τα Casio είναι σκυλιά, αποσβένοντας τα λεφτά τους όσο κανένα άλλο ρολόι στην πιάτσα... Η δε αντιπροσωπεία και το service τους είναι απλά εξαιρετικά!
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 04, 2011, 02:39:20 μμ »
Συμφωνώ με τον Θάνο. Απλά κοίταξε τι στυλ ρολόι θέλεις σ΄αυτή την κατηγορία και επέλεξε ένα ρολόι από τις φίρμες που επιλέξαμε. Και επ΄ευκαιρία για τα TIMEX, τα Inteligent Quartz, δε φαντάζομαι να έχουν Κινέζικους μηχανισμούς.... Άπ΄ότι κατάλαβα από τα γραφόμενά σου, θα πρέπει να έχουν Γερμανικούς μηχανισμούς φαντάζομαι.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος pas88

• 34mm case
  • www.epirusbook.gr
    • Προφίλ
    • epirusbook.gr
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 04, 2011, 04:20:48 μμ »
Τα Casio το ξέρω πώς είναι αξιόπιστα αλλά δε ταιριάζουν στο γούστο μου καθόλου, δε μου αρέσουν εμφανισιακά, με τόσα λεφτά περισσότερο κοιτάω την εμφάνιση

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 04, 2011, 04:22:43 μμ »
Τα Casio το ξέρω πώς είναι αξιόπιστα αλλά δε ταιριάζουν στο γούστο μου καθόλου, δε μου αρέσουν εμφανισιακά, με τόσα λεφτά περισσότερο κοιτάω την εμφάνιση
Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και Swatch. ;)

Αποσυνδεδεμένος pas88

• 34mm case
  • www.epirusbook.gr
    • Προφίλ
    • epirusbook.gr
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 04, 2011, 04:39:07 μμ »
Έριξα και μια ματιά εδώ http://www.oroloi.gr/index.php?cPath=281&osCsid=a8e9e91ed850a474881097c0bc41117a για Swatch, μάλλον καταλήγω στην αρχική μου επιλογή μόνο και μόνο λόγο εμφάνισης... Ευχαριστώ πολύ πάντως για το χρόνο σας

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 04, 2011, 09:40:24 μμ »
Συμφωνώ με τον Θάνο. Απλά κοίταξε τι στυλ ρολόι θέλεις σ΄αυτή την κατηγορία και επέλεξε ένα ρολόι από τις φίρμες που επιλέξαμε. Και επ΄ευκαιρία για τα TIMEX, τα Inteligent Quartz, δε φαντάζομαι να έχουν Κινέζικους μηχανισμούς.... Άπ΄ότι κατάλαβα από τα γραφόμενά σου, θα πρέπει να έχουν Γερμανικούς μηχανισμούς φαντάζομαι.

Όχι, όχι... Κινέζικες μεν δυστυχώς οι μηχανούλες και στα Intelligence και στα ΤΧ, αλλά πολύ καλύτερες από τον κανόνα που ξέρουμε... Είναι ποτ-πουρί από Ευρωπαικά εξαρτήματα, Γερμανική σχεδίαση και επίβλεψη, παραγωγή δε στην Κίνα. Όμως σας διαβεβαιώ ότι είναι εξαιρετικής κατασκευής και ακριβείας, ενώ ειδικά η σειρά TX έχει υποδειγματικές κάσες, κρύσταλλα (ζαφείρια) και λουράκια. Τα φινιρίσματά τους αγγίζουν επίπεδα Tag-Heuer, (χωρίς παρεξήγηση, καθότι η Tag είναι γενικότερα μια κλάση επάνω σε quartz...).
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 06, 2011, 09:51:38 πμ »
Αν κάποιος λοιπόν ενδιαφέρεται για ΤΧ, ή ακόμα και για τα inteligen quartz, να προχωρήσει άνετα λοιπόν! Πόσο μάλλον για τα ΤΧ που και όμορφα σε σχεδίαση είναι (με δική τους προσωπικότητα) και πολύ ποιοτικά για τα λεφτά τους και όχι μόνο (απ΄όσα αναφέρεις) Αν και σε αυτά τα χρήματα, θα μπορούσαν να έχουν και Ελβετικές μηχανές, αλλά από την άλλη, έχουν πολύ καλή ποιότητα στα υπόλοιπα.

Αποσυνδεδεμένος pas88

• 34mm case
  • www.epirusbook.gr
    • Προφίλ
    • epirusbook.gr
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 09, 2011, 11:50:37 μμ »
Στο timex http://www.watchshop.com/mens-timex-intelligent-quartz-indiglo-fly-back-chronograph-watch-t2n700-p99942418.html καταλήγω, περισσότερο μου αρέσει εμφανισιακά. Στα 140€ είναι η τελική του τιμή που θα το αγοράσω, σχετικά οικονομικό. Εκτός από το Timex μου άσεσε επίσης http://www.watchshop.com/mens-swatch-cold-hour-chronograph-watch-yrs403-p99928146.html και http://www.watchshop.com/mens-mondaine-giant-size-watch-a6603032811sbb-p99931471.html

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 10, 2011, 12:27:49 πμ »
Καλύτερα προτίμησε μεταξύ Timex και Swatch. Tα δεύτερα έχουν ελβετικές μηχανές, είναι πιο...''επώνυμα'' και  trent (αν σε ενδιαφέρει αυτό) και η αίσθηση ποιότητας του Swatch, θυμίζει ακριβότερο ρολόι. Αλλά και το Timex, έχει μια πιο...military αίσθηση. Η επιλογή δική σου!