Αποστολέας Θέμα: Oro E Ora Bazaar - 14 -18 Δεκεμβρίου  (Αναγνώστηκε 21085 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος skydives13

• 44mm case
  • Είμαι χαρούμενος! - Γιώργος
    • Προφίλ
Απ: Oro E Ora Bazaar - 14 -18 Δεκεμβρίου
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 11:15:57 πμ »
Ωραία τα λες αλλά μπες στο ψητό!!! :P
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Αποσυνδεδεμένος ringos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 11:41:11 πμ »
περιεργο παντως.νομιζα οτι δεν επιτρεπεται κανενος ειδους διαφημιση καταστηματος σε αυτο το φοροθμ
Daddy's little boys.....

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 11:49:34 πμ »
Αυτήν την απορία έχω και εγώ βασικά!

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 12:17:21 μμ »
1. Δεν πρόκειται για διαφήμιση καταστήματος, αλλά για αναφορά σε event. Παλιότερα έχουμε ξαναπει ποιά λεπτή γραμμή διαχωρίζει το ένα από το άλλο. Και η ετήσια έκθεση είναι event, ενώ πολλές φίρμες κάνουν επιτόπου bazaar. Αν το κάνουν κι άλλοι δέκα, δεν είναι διαφήμιση με το να το αναφέρουμε... Αν αρχίσουμε όμως τα "...πήγαινε εκεί στου τάδε να ψωνίσεις ή να επισκευάσεις, γιατί έτσι κι αλλοιώς...", είναι διαφήμιση, κι ο καθένας θα σκεφτεί ότι μπαίνεις πονηρά και τσόντα σ' ένα site που το επισκέπτονται 30.000 άνθρωποι τον μήνα...
2. Στο ψητό: Αν βρέθηκες στην δυστυχή ανάγκη να σκοτώσεις ένα σχεδόν καινούργιο ρολόι που αγόρασες 3.000€ για 1.000 - 1.200€, είναι ίσως αναπόφευκτο κακό, μπορεί να μάζευες 2 χρόνια να το πάρεις και τώρα το χάνεις ουσιαστικά. Και χάνεις κι ένα σχεδόν χιλιάρικο από την -σε φυσιολογικές συνθήκες- τιμή μεταπώλησης. Αυτός που θα το πάρει, αν το μεταπουλήσει για 1.500 - 1.800€, και φθηνός φαίνεται, και βγάζει ένα 50% επιεικώς καθιστός. Απλά έχει την πολυτέλεια να μην βιάζεται, όπως εσύ. Αυτό συμβαίνει, και δεν μπορούμε να το αρνηθούμε, ούτε να πούμε κλέφτη τον έμπορο... Την δουλειά του κάνει, αρπάζοντας -αν μπορείς να το πεις έτσι- μιά ευκαιρία. Αλλά άμα το δεις πιο συνολικά, θα διαπιστώσεις ότι μόνο φυσιολογικό δεν είναι, καθώς πολλαπλασιάζει τις λειτουργίες μιάς -κάποτε- φυσιολογικής αγοράς προς τα άκρα... Βλέπει μόνο την επιβίωση και το κέρδος, ενώ χάνει τον υγιή αναταγωνισμό. Ο τελευταίος βασίζεται κυριολεκτικά στο λογικό ποσοστό κέρδους, στην εναλλακτικότητα των επιλογών για να μην δημιουργούνται "καρχαρίες", και βέβαια στο αξίωμα ότι αν εγώ "ρίχνω" συνεχώς τον άλλο στις συναλλαγές, μιά μέρα θα καταρρεύσουμε όλοι μαζί... Ξέρω ότι αυτό που λέω, σε μια χώρα που αυτήν την στιγμή λειτουργεί κατά πολύ με αυτό που φώναζε ο μακαρίτης ο Βέγγος "...Ο σώζων εαυτόν σωθήτω...", είναι αρκετά ουτοπικό. Αλλά τώρα - πιο πολύ παρά ποτέ- η χώρα και η αγορά χρειάζεται ισορροπίες. Το κράτος και οι "έχοντες" τα σκάτωσαν για τα καλά. Εμείς, έκαστος εξ ημών, τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να μην το χειροτερέψουμε το πράμα; Ευχαριστώ παιδιά για την υπομονή σας να διαβάσετε το κατεβατό που έγραψα.
Φιλικά,
Θάνος
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 12:35:42 μμ »
Ενημέρωση είναι βρε παιδιά, ποιά διαφήμιση; Μην είμαστε υπερβολικοί. Δηλαδή και το θέμα για το event της Breitling με τα αεροπλάνα ήταν διαφήμιση της Breitling;
Φόρουμ για ρολόγια είναι εδώ, να μην ενημερωνόμαστε μεταξύ μας;
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος ringos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 12:44:38 μμ »
πουλαγαν ρολογια εκει?  ::)
Daddy's little boys.....

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 01:01:11 μμ »
Δηλαδή αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά που ορίζει τι είναι διαφήμιση και τι όχι; Επομένως αν η breitling αποφάσιζε να στήσει ένα πάγκο κατά τη διάρκεια του event και να πουλάει ρολόγια τότε δεν θα ήταν σωστό να γράψει κάποιος για το event στο forum;
Και αν αύριο αποφασίσει πχ η Panerai να ανοίξει boutique στην Αθήνα και κάνει και εγκαίνια, δεν θα πρέπει να γράψει κανείς πότε γίνονται αυτά τα εγκαίνια στο φόρουμ γιατί "εκεί πουλάνε ρολόγια;" ???
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος ringos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 01:08:01 μμ »
εσεις ξερετε ;)
αν ενα μελος ανοιξει καταστημα και κανει εβεντ-εγκαινια και εχει γλυκα-ποτα μπορει να αναφερθει?

Daddy's little boys.....

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 01:17:01 μμ »
Προσωπικά, θα ήθελα να το μάθω.

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 02:18:41 μμ »
Κι εγώ θα ήθελα να το μάθω! Κι αν έχουμε πιει και κανά καφεδάκι μαζί κάποια Παρασκευή μπορεί να μου κάνει και κάποια παραπάνω έκπτωση  ;)
Όσο για το event κι εγώ δεν θεωρώ πως είναι διαφήμιση
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 03:14:16 μμ »
Απλώς ρώτησα, δεν το θεώρησα διαφήμιση. Αν είναι πραγματικό bazaar τότε φυσικά περιμένουμε παρά πολύ  ;)καλές τιμές κι όχι ψευτοπροσφορες...

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 03:32:17 μμ »
Απλώς ρώτησα, δεν το θεώρησα διαφήμιση. Αν είναι πραγματικό bazaar τότε φυσικά περιμένουμε παρά πολύ  ;)καλές τιμές κι όχι ψευτοπροσφορες...

Αυτό φίλε skydives13 θα δείξει... Αν κάποιος υπόκειται στα δεινά της κρίσης και σκοπεύει δηλαδή να κάνει βαρβάτες προσφορές, δηλαδή με το ελάχιστο κέρδος, ώστε να "τσουλήσει" λίγο η αγορά, αντί για "μαιμουδιές"... Οψόμεθα...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 03:36:56 μμ »
Μάλιστα...υπομονή λοιπόν! ;D

Αποσυνδεδεμένος physioman

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 07:59:34 μμ »
Και βέβαια είναι αγαπητέ! Σε ένα φόρουμ, του οποίου η ύπαρξη ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ πάνω στην διακίνηση αυτών των προιόντων στην Ελληνική και παγκόσμια αγορά, δεν μπορείς απλά να κάνεις το κέφι σου... Έχεις την υποχρέωση απέναντι σε όλους σου τους αγαπητούς συμφορουμίτες -στον εαυτό σου δε πρωτίστως- και να σχολιάζεις και να κριτικάρεις και να αντιστέκεσαι στους "στραβοχυμένους λουκουμάδες". Ειδικά σε τόσο ευάλωτες καταστάσεις όπως η διαρκής ύφεση, κάνουν κακό στον χώρο, και όχι μόνον... Ναι λοιπόν στο Bazaar, ναι στα όμορφα ρολόγια, ΟΧΙ σε ριξίματα πελατών! Αν και η αισχροκέρδεια και "ο θάνατός σου η ζωή μου" θα γιγαντωθούν τις μέρες που έρχονται... Ευνόητο το γιατί... Δυστυχώς...

+1  =D>

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 10:01:48 μμ »
! Σε ότι αφορά τις ανταλλαγές λογικό είναι να προσφέρουν χαμηλές τιμές. Εμπόριο είναι.

+1

Ας αποφύγουμε τα ανούσια σχόλια μιας και προφανώς ΚΑΝΈΝΑ μαγαζί δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Ο σωστός επαγγελματίας απο άλλα φαίνεται. Η προσωπική μου εμπειρία είναι ότι ο επιχειρηματίας είναι σωστός και έντιμος.

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 10:42:34 μμ »
Που θα γίνει? Γλυφάδα?

Αποσυνδεδεμένος boulekos

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 02:49:47 πμ »
Παιδιά πάντως όσοι πάτε ας ενημερώσετε έγκαιρα μήπως και πεταχτώ Αθήνα

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 03:41:51 μμ »
+1

Ας αποφύγουμε τα ανούσια σχόλια μιας και προφανώς ΚΑΝΈΝΑ μαγαζί δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Ο σωστός επαγγελματίας απο άλλα φαίνεται. Η προσωπική μου εμπειρία είναι ότι ο επιχειρηματίας είναι σωστός και έντιμος.

Κανενας απο οτι διαβαζω δεν αμφισβητησε την εντιμοτητα του επιχειρηματια,ουτε υπαινυχθηκε οτι το μαγαζι του ειναι[η πρεπει να γινει] φιλανθρωπικο ιδρυμα.Ολοι ζουνε για το κερδος,αυτος ειναι αλλωστε ο σκοπος της υπαρξης καθε επιχειρησης,μεχρι εδω ολα κατανοητα.Αλλα, και ειναι δικαιωμα μας,να εκτιμουμε ποσο κερδιζει η δεν κερδιζει μια επιχειρηση,ενταξει?Και επειδη το κερδος εχει πολλες διαβαθμησεις[οριακο,ελαχιστο,μετριο,υπερβολικο,αισχρο κοκ]και με δεδομενο οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα γνωριζουν πολυ καλα τις τιμες της αγορας,τους επισημους τιμοκαταλογους,τις χρεωσεις σε τοκους κ.α.εχουμε καθε δικαιωμα να χαρακτηριζουμε μια επιχειρηση οτι εχει η δεν εχει λογικες τιμες.Προσωπικα θεωρω υπερβολικο το περιθωριο κερδους του συγκεκριμενου οποτε παω παρακατω και προτρεπω ολους οσους συμφωνουν να ακολουθησουν στο ''ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ''
Μιχαλης
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 04:11:32 μμ »
Εγώ πάλι εκτιμώ ότι όπως παντού, έτσι και εδώ δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Έχω αγοράσει ρολόι από τον συγκεκριμένο έμπορο σε πολύ καλή τιμή και μάλιστα σήμερα, δυο χρόνια μετά, το πουλάω αν θέλω με μεγάλη ευκολία, ακριβότερα από ότι το πήρα.
Επίσης έχω δει και "προσφορές" σε ρολόγια που είναι να γελάς ή να κλαις η τιμή τους, σε σχέση με το μέσο όρο της αγοράς αυτή τη στιγμή για τα συγκεκριμένα ρολόγια.
Και επειδή όπως σωστά ειπώθηκε, οι περισσότεροι σήμερα έχουμε επαφή με την αγορά και ξέρουμε πόσο κοστολογείται ένα ρολόι, μπορούμε να διακρίνουμε τις ευκαιρίες από τις "προσφορές" και να πράξουμε ανάλογα.

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 04:15:31 μμ »
Μέρος