Αποστολέας Θέμα: Eρώτηση για κατάστηματα...  (Αναγνώστηκε 3741 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος StavrosK

• 34mm case
    • Προφίλ
Eρώτηση για κατάστηματα...
« στις: Νοέμβριος 30, 2007, 03:27:56 μμ »
Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει καταστήματα στην Αθήνα όπου θα μπορούσα να προμηθευτώ ρολόγια-ρέπλικες. Συγκεκριμένα σε ρολεξ και breitling. Κατά προτίμηση κάτι σε πολύ καλή ποιότητα (κάπου έχω διαβάσει οτι οι ελβετικές ρέπλικες είναι οι καλύτερες..  ισχύει?)

Γνωρίζω την πολιτική του φορούμ για τις ρεπλίκες και θα ήθελα να δηλώσω ότι και εγώ είμαι απόλυτα αντίθετος στις αντιγραφές για αυτό παρακαλώ να μην ανοίξουμε τέτοια κουβέντα. Ο λόγος όμως που ανοίγω αυτό το θέμα είναι σοβαρός, ιδιαίετερος και η σχετική πληροφόρηση μου είναι απόλυτα απαραίτητη και σημαντική.

Μπορείτε και να μου απαντήσετε και με πμ.....

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 30, 2007, 06:43:26 μμ »
Φίλε Stavro εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανένα και φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει σε ευρωπαϊκό έδαφος, τέτοιο μαγαζί.
Για τον πολύ απλό λόγο ότι την επομένη θα το είχαν κλείσει οι εταιρίες ή αντιπροσωπίες ρολογιών γιατί απαγορεύετε.
Εδώ λέγαμε σε άλλο μήνυμα ότι και στο χέρι σου που το φοράς μπορεί να πας μέσα ...
Όσο για της Ελβετικές ρεπλίκες δεν είναι έτσι ακριβός, κάποιος έμπορας, βιοτέχνης, βιομήχανος, παίρνει Ελβετικούς μηχανισμούς όπως λέει και του βάζει σε Κινέζικες κάσες και τα πουλάει στο internet ...
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 30, 2007, 07:36:51 μμ »
Καλό θα ήταν να κοιτάξεις σε ελληνικά e-shops με πλειστηριασμούς...
Ίσως εκεί βρεις κάτι...
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος StavrosK

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 30, 2007, 07:49:48 μμ »
Παράθεση από: "StefMac"
Φίλε Stavro εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανένα και φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει σε ευρωπαϊκό έδαφος, τέτοιο μαγαζί.
Για τον πολύ απλό λόγο ότι την επομένη θα το είχαν κλείσει οι εταιρίες ή αντιπροσωπίες ρολογιών γιατί απαγορεύετε.
Εδώ λέγαμε σε άλλο μήνυμα ότι και στο χέρι σου που το φοράς μπορεί να πας μέσα ...
Όσο για της Ελβετικές ρεπλίκες δεν είναι έτσι ακριβός, κάποιος έμπορας, βιοτέχνης, βιομήχανος, παίρνει Ελβετικούς μηχανισμούς όπως λέει και του βάζει σε Κινέζικες κάσες και τα πουλάει στο internet ...

To γνωρίζω αυτό Στέφανε... δεν περίμενα να είναι νόμιμο (αν είναι δυνατόν κιόλας) Απλά είπα μήπως κ φέρνει κανένας "πλαγίως"

Κανένα καλό site στον internet?

Αποσυνδεδεμένος lazkal

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 30, 2007, 11:25:26 μμ »
Για δοκίμασε αυτο :
http://www.mrwatch.gr/

Πάντως έχε υπ'οψιν πως ούτε αδιάβροχα είναι (στο πλύσιμο των χεριών εννοώ !!!) , και άθλιας ποιότητας είναι (σε σχέση με κάποιο 5άρι seiko) .
  Είχα πάρει ένα submariner πρίν απο 3 χρόνια (100 Ε , τότε ...) , εξαιρετικό αντίγραφο ...
  Το πήρα για να το συγκρίνω με το γνήσιο και να μάθω ...
  Τώρα αναγνωρίζω τη μαιμού από απόσταση 1 μέτρου (στο τραπεζάκι απέναντι ...) .

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 01, 2007, 01:14:36 πμ »
το θεμα ειναι που κοιταγα να ναι τετοια μαιμου ωστε και την μηχανη να δεις να μην εισαι σιγορος αν δεν ξερεις οτι ειναι μαιμου,σε τι ρολογια?ε βασικα ρολεξ.

Αποσυνδεδεμένος StavrosK

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 01, 2007, 02:59:55 μμ »
Παιδιά να σας περιγράψω και τον λόγο για να μην λέω λόγια του αέρα...

Πρόσφατα, ένας πολύ αγαπημένος μου θείος, και λάτρης των ωραίων ρολογιών, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση... προσπαθώντας να μας ευχαριστήσει για τον αγώνα που κάνουμε εγώ και ο ξαδερφος μου.... μας έκανε δώρο ένα breitling chronomat evolution two tone για μένα, και ένα ρολεξ SD στο ξάδελφο.

Δυστηχώς 3 μέρες μετά, και έξω απο το Αγία Ολγα... πέσαμε θύματα ληστείας... προφανώς κάποιος κάπου, κάτι είχε δει....

Δεν μου κάνει καρδιά φυσικά να του πούμε τίποτα. Τα ρολόγια θα φορεθούν 2-3 φορές μάξιμουμ και μετα θα μπουν στην θήκη που φυλάω όλα τα ρολόγια-δώρα που κατα καιρούς μου έχουν κάνει.

Αυτά.

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 01, 2007, 03:12:00 μμ »
Το θέμα είναι σοβαρό και θα ψάξω να σου βρω κάτι, αλλά δυστυχώς μόνο  κάτι από internet ...  #-o
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 01, 2007, 08:11:55 μμ »
http://webwilsowa.com/rp/brand.php?br_x=37&g=M
http://eavynaturalzz.com/

αγαπητε φιλε δες τοτε τα ανωτερω που μου στελνουν e-mail διαφημιστικα αλλα δεν ξερω απο αξιοπιστια και ποιοτητα κλπ τιποτα.. απλα εχουν ποικιλια αρκετη
αυτο λογω της σοβαροτητος του θεματος