Αποστολέας Θέμα: Ακούγεται ότι...  (Αναγνώστηκε 3448 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teo

• 38mm case
    • Προφίλ
Ακούγεται ότι...
« στις: Δεκέμβριος 02, 2007, 01:11:16 μμ »
Φήμες λένε ότι σε κάποια πόλη της Ελλάδας ο επίσημος αντιπρόσωπος της rolex  ''πειράζει'' τα ρολόγια αφαιρώντας τα γνήσια εξαρτήματα και προσθέτωντας ψεύτικα!!!!...Είναι δυνατόν να συμβαίνει πραγματικά κάτι τέτοιο; Πώς διασφαλίζονται οι πελάτες σε αντίστοιχη περίπτωση; :-k
Η Ελλάδα είναι η πιο προηγμένη χώρα της Αφρικής!.

Αποσυνδεδεμένος xaralampos

• 38mm case
    • Προφίλ
Ακούγεται ότι...
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 02, 2007, 04:12:43 μμ »
Πολυ απλο,παιρνουν omega :snakeman: Σοβαρα τωρα, επισημος αντιπροσωπος δεν πιστευω οτι θα διακινδυνευε να κανει κατι τετοιο,προφανως ραδιοαρβυλα.

Αποσυνδεδεμένος StavrosK

• 34mm case
    • Προφίλ
Ακούγεται ότι...
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 02, 2007, 04:57:01 μμ »
Η πόλη αυτή είναι το Ναύπλιο ?  Εχω μιλήσει με τα κεντρικά για ρολεξ , ορις και ομεγα.... και οταν φτάνει η κουβέντα σε μαιμούδες,ασφάλεια κλπ κλπ....όλοι μου ανέφεραν για διάφορες ιστορίες και κρούσματα σε καταστήματα  του Ναυπλίου.

Ιδέα δεν έχω.... απλά μου έκανε φοβερή εντύπωση κ το αναφέρω.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Ακούγεται ότι...
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 02, 2007, 04:58:32 μμ »
θες να πεις οτι καποιος που εχει πληρωσει ενα ποσο που δεν ειναι μικρο για να γινει αντιπροσωπος και που η πελατεια του ειναι  μιας χρηματικης επιφανειας κανει μια διαδικασια για να αφαιρει κομματια(?) απο τις μηχανες και να τα αντικαθηστα με τι ?συμβατα?συμβατα  για μηχανη ρολεξ?η θα πρεπει να φτιαχνονται καπου φτηνες τετοιες μαιμουδες η να χει εργαστηριο με εξειδικευμενα μηχανηματα.πολυ χρονοβορο και δεν βλεπω οικονομικο κερδος,ασε δε οτι σε καποιο σερβις θα βγει αυτο εξω και τοτε παει η αντιπροσωπεια,δεν πιστευω,θα χε βγει εως τωρα ,αρα ναι πολυ ωραιο ραδιο αρβυλα

Αποσυνδεδεμένος teo

• 38mm case
    • Προφίλ
Ακούγεται ότι...
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 02, 2007, 05:40:47 μμ »
George εννοείς ότι σε κάθε σερβις το ρολόι πηγαίνει που;
Η Ελλάδα είναι η πιο προηγμένη χώρα της Αφρικής!.

Αποσυνδεδεμένος kazushi

• 38mm case
    • Προφίλ
Ακούγεται ότι...
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 02, 2007, 06:38:40 μμ »
Μαϊμούδες ανταλλακτικά στα movements δεν ταιριάζουν εύκολα οπότε δεν συμφέρει να ασχοληθεί κάποιος…

Αλλά

Ανταλλακτικά μαϊμού που θα μπορούσαν να πουληθούν σαν γνήσια είναι τα κρύσταλλα, μπρασελέ, bezel, κορώνες…

Ναι, θα μπορούσε να είναι αλήθεια… Αλλά ένας σοβαρός έμπορος δεν νομίζω να έπαιρνε τέτοιο ρίσκο…
So many watches, so little time...

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Ακούγεται ότι...
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 02, 2007, 07:41:13 μμ »
Παράθεση από: "kazushi"
Μαϊμούδες ανταλλακτικά στα movements δεν ταιριάζουν εύκολα οπότε δεν συμφέρει να ασχοληθεί κάποιος…

Αλλά

Ανταλλακτικά μαϊμού που θα μπορούσαν να πουληθούν σαν γνήσια είναι τα κρύσταλλα, μπρασελέ, bezel, κορώνες…

Ναι, θα μπορούσε να είναι αλήθεια… Αλλά ένας σοβαρός έμπορος δεν νομίζω να έπαιρνε τέτοιο ρίσκο…

Και η μήνυση από πελάτες και αντιπροσωπίες Ελλάδας- Ελβετίας, + χρηματικά πρόστιμα + τόσες άλλες κατηγορίες που θα έτρωγε,
που δεν θα του έφταναν τα Ευρώ όλων των αντιπροσώπων μαζί !!!!!
Και εγώ λέω πως, όχι μόνο παρακινδυνευμένο, αλλά και βλακώδες αν αληθεύει, αλλά δεν το νομίζω.
¶σε που ο εκάστοτε πελάτης, που έχει τέτοια υπόνοια πρώτον δεν αγοράζει από αυτόν,
και δεύτερων "πετάγεται" Αθήνα και στο επίσημο service της ROLEX, ανακαλύπτει την αλήθεια ...
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Ακούγεται ότι...
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 02, 2007, 11:53:00 μμ »
StefMac

και δεύτερων "πετάγεται" Αθήνα και στο επίσημο service της ROLEX, ανακαλύπτει την αλήθεια ...

ακριβως αυτο ειναι η ουσια,αν καποιος με ενα τετοιο ρολοι παει απευθειας στο σερβις και μπορει να τυχει θα γινοταν χαμος,αρα..

οσο για τα ανταλλακτικα,οχι μηχανης, ακομα και αυτα που αναφερονται δε ξερω κατα ποσο μπορεις να βαλεις μια μαιμου τοσο απο τους κωδικους τοσο και απο την ποιοτητα των υλικων ,οσο για την εφαρμογη ποτε μην λες ποτε.διαβαζα ενα αρθρο πως να διακρινεις πχ εαν μια μηχανη της ειναι original,δε ξερω θα το κοιταξω εκτενεστερα.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
Ακούγεται ότι...
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 03, 2007, 09:33:06 μμ »
Αυτό που έχω να πω,είναι ότι όλες αυτές οι ιστορίες έχουν να κάνουν με προστριβές-κόντρες και κακοήθειες μεταξύ των καταστημάτων πώλησης ,ας πούμε, και στην συγκεκριμένη πόλη που αναφέρεται παραπάνω.Ξέρετε τι παραεισαγωγή ρολογιών γίνεται στη χώρα μας?Ελεύθερα σύνορα θα μου πείτε-Ελεύθερη διακίνηση και στα ρολόγια!Έχει γεμίσει η αγορά "συλλέκτες" και dealers όπως αποκαλούνται.Γνωστός μου, που είναι μέσα στα πράγματα μου είπε....άσε φίλε τρώμε τις Σάρκες Μας!!!Όποιος αρπάξει τον πελάτη πρώτος.Κάτι τέτοιο λοιπόν μυρίζομαι ότι έχει πεχτεί στην συγκεκριμένη πόλη και ο ένας έχει αρπάξει  μεγάλο μερίδιο της πελατείας του άλλου,με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθει η παραπάνω "φήμη"-κατάσταση.Όλα αυτά έχουν να κάνουν κατά την ταπεινή μου γνώμη με την κακομοιριά-μιζέρια της Ελληνικής αγοράς και τί εννοώ:Όλοι θέλουν "ένα ρολεξάκι","ένα panerai" aλλά όσο πιο φθηνά γίνεται με άπειρα παζάρια,επιταγούλες κ.ο.κ.Ξαφνικά τα τελευταία 6-7 χρόνια, όλοι ασχολούνται με ρολεξ,panerai,αλλά δεν θέλουν να τα πάρουν από τις boutiqe με μικρές σχετικά εκπτώσεις και έτσι η ¨πιάτσα" γέμισε ""dealer"" που τα φέρνουν συνήθως από Γερμανία,Ιταλία,Κίνα-Hong Kong k.o.k.Για μένα που ξέρω πώς να τα ελέγξω σε όλους τους τομείς (από κουτιά-εγγυήσεις,λουριά και φυσικά το ίδιο το ρολόι):Νο Problem,ίσα ίσα οι διαφορές στα χρήματα-κέρδος είναι πολύ μεγάλες,άσε που και σε μια "στραβή"φάση  της ζωής σου,που θα χρειαστείς να το πουλήσεις το ρολόι,αυτός που σου το πούλησε είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ,με βάσει τους νόμους της πιάτσας να το πάρει πίσω,ή να στο ανταλλάξει με φθηνότερο δίνοντας σου την διαφορά,ή απλά να μεσολαβήσει για την πιο γρήγορη πώληση του.Ξεκάθαρα πράγματα παιδιά,αυτή είναι η κατάσταση στην αγορά γι΄αυτό λοιπόν και δημιουργούνται και τέτοια θέματα όπως αναφέρει ο φίλος μας ο teo πιο πάνω...αθέμιτος Ανταγωνισμός.Αν ξέρεις και πιάσεις το νόημα,τότε σίγουρα ο πελάτης που γνωρίζει,θα΄ναι ο κερδισμένος!
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
Ακούγεται ότι...
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 03, 2007, 09:34:49 μμ »
Αυτά ,πιστεύω να μην σας κούρασα....
Απλά η άποψη μου.

konakis.
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Ακούγεται ότι...
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 03, 2007, 11:05:22 μμ »
καλο ειναι αυτο,πιο απατητικοι πελατες,καλη η παραλληλη αλλα απο ελεγμενο πωλητη και ολα οσα ανεφερες και εχουν κατα καιρους γινει.