0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλοφόρετα κι από 'μένα.
Μπράβο παιδιά, τώρα τα είδα, πανέμορφα, να τα χαρείτε με υγεία και να σφραγίσουν την φιλία σας!!
Εγώ πάντως σας γνώρισα από τις ....τρίχες!! Πρώτα του Άρη βέβαια....
Γιάννη μου θα έχεις πολλές "παραπλευρες" απώλειες μ' αυτόν που έμπλεξες! Ρώτα τον Στέργιο, αυτός ξέρει!
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για τις ευχές σας. Μπορώ να πώ ότι ενώ αναγνώριζα στην U-Boat την πρωτοπορεία στον σχεδιασμό τέτοιου τύπου ρολογιών(με αποτέλεσμα την κατά κόρον αντιγραφή τους) και ενώ σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή αργότερα θα έπρεπε να προσθέσω κάποιο στη συλλογή ως κλασσσικό του είδους, κολλούσα στο μεγάλο μέγεθος και στην τιμή και το είχα αφήσει στη άκρη. Όταν όμως είδα στην έκθεση το συγκεκριμένο ρολόι με 45mm διάμετρο, κλασσικό U-Boat σχέδιο, ωραία χρώματα, εξαιρετικό φινίρισμα, μηχανισμό και λογική τιμή, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος Στην πράξη μου το σύστησε ο Άρης που το είχε ήδη δεί και ήταν ενθουσιασμένος και αποφασισμένος να το αποκτήσει. Τότε γεννήθηκε η ιδέα να το πάρουμε μαζί, πράγμα που μου άρεσε πολύ γιατί το ρολόι αυτό όποτε το φοράω, θα μου θυμίζει την πολύ καλή φιλική σχέση που έχουμε αναπτύξει μέσω του φόρουμ. Έτσι κι έγινε, εγώ πήρα το μπεζ, αφού αυτό είχα δεί κι Άρης το μαύρο που είναι εξίσου όμορφο για να μην πώ ομορφότερο. Είναι μια ευκαιρία να ξαναγράψω πως όταν η ενασχόλησή μας με το ρολόι και το φόρουμ συνοδεύεται από γνωριμία και επαφή με καλούς φίλους, τότε το κέρδος είναι διπλό Φιλικά, Γιάννης
Παράθεση από: IliasG στις Νοεμβρίου 07, 2009, 12:20:01 pm "Φωναξέ το δυνατά πως σ' αρέσει να χαλάς τα λεφτά σου σε ακριβά ρολόγια μαζί με φίλους σου "λολούς" σαν και σένα"!!
Καλοφορετα με υγειαΝΑΙ στα 45αριαΓιατι ειδα τα μεγαλυτερα σε πενηνταρη κοσμηματοπωλη και μου φανηκε αστειο.ενω στο χερι του μικρου φιλου του FOROUM -ser- ηταν ταμαμ !
Τι θα γίνει με αυτές τις τρίχες του Άρη πιά; Έλεος
Ηλία με εξαναγκάζει να παίρνω ρολόγια, εγώ ο καημένος κατά βάθος δεν θέλω, ρώτα και τον director τι τραβάω
Aυτο λεω κι εγω, υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα!Με τριχες θα ασχολουμαστε τωρα?!... Εδω ισχυει η λα'ι'κη ρησις: 'Bαρατε με κι ας κλαιω'!... Φιλικα,Watch-Collector
Και μερικες φωτο, με μαυρο 'U-STRAP' που δειχνει πιο εντυπωσιακο και εναρμονισμενο με το μαυρο καντραν, απο οτι το αρχικο καφε-ταμπα!