Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!
Αν και παρακολουθώ καιρό τις συζητήσεις σας, δεν είχα μπει (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) στη διαδικασία να συμμετέχω ενεργά... Επειδή όμως δεν έχω εντοπίσει μια σχετική συζήτηση, θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας πάνω στο πόσο σημαντικό είναι το μέγεθος του ρολογιού που φοράμε.
Αφορμή για το ερώτημά μου είναι το ότι ψάχνω για ένα διακριτικό ρολόι, το οποίο να φοράω σε κάποιες βραδινές εμφανίσεις. Μετά από αρκετό ψάξιμο στο internet, ξεκινώντας πάντα από το mywatch, στράφηκα προς το IWC Pilot Mark XVI (σε μαύρο χρώμα με μαύρο κροκό λουράκι).
Ο κύριος λόγος που με τράβηξε ήταν το λιτό του σχέδιο. Το θέμα είναι ότι είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος (39mm), και δείχνει ακόμη μικρότερο επάνω μου, λόγω του ότι έχω αρκετά μεγάλα χέρια. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα κακό για μένα, καθώς δεν θέλω κάτι που να "φωνάζει", ή να είναι το πρώτο πράγμα πάνω στο οποίο θα πέφτει το μάτι.
Εσείς πιστεύεται ότι ένα ρολόι μικρού μεγέθους πάνω σε ένα μεγάλο χέρι αποτελεί ανορθογραφία? Θα έπρεπε να με κάνει να κοιτάξω προς κάπου αλλού? Ή μήπως τα μεγάλα ρολόγια είναι μια ακόμη μόδα-τάση επίδειξης...
...α, πριν με κυνηγήσουν οι φίλοι των μεγάλων ρολογιών, να σας πω ότι το "καθημερινό" μου ρολόι έχει διάμετρο 45mm