Με το που ήρθα μόνιμα Σιγκαπούρη στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, άρχισα τις γύρες στους ντόπιους ADs. Μέσα στις πρώτες δέκα μέρες άκουσα επανηλειμμένα για δύο μαγαζιά που κάνουν custom straps, πολύ καλής ποιότητας.
Δεν έχω Panerai, και δεν έδωσα σημασία, το κράτησα όμως στο μυαλό μου διότι πάντα ένα καλό strap είναι λύση η οποία δύναται να μεταμορφώσει ένα ρολόι. Είχα ακούσει επίσης πως όλοι όσοι έχουν Lange, Patek, κλπ. πάνε εκεί για ΟΕΜ λουράκια (όταν το γνήσιο λουράκι ταλαιπωρηθεί από τον ιδρώτα και την υγρασία εδώ).
Σήμερα λοιπόν επισκέφθηκα το ένα από τα δύο μαγαζιά. Τα δέρματα που έχει είναι πάρα πολύ καλά και με μεγάλα περιθώρια επιλογής (ήμουν πάλι μαζί με τον Ιταλό που έχω στο γραφείο και το παλικάρι έμεινε με το στόμα ανοικτό). Αύριο λοιπόν θα πάω ένα Breitling Superocean Heritage που έχω, κι ίσως κι άλλα κομμάτια - να δοκιμάσουμε διάφορες λύσεις.
Ελπίζω να μπορέσω αύριο να τραβήξω και φωτό, ο τύπος που έχει το μαγαζί (το οποίο παρεπιπτώντος είναι χωμένο κάπου στον 15ο όροφο μιας παλιάς πολυκατοικίας-εμπορικού κέντρου) είναι ωραίο τυπάκι και η κουβέντα για straps και ρολόγια άρχισε από σήμερα... O τύπος φορούσε ένα απλό tourbillon με ένα περίεργο strap (Cayman croco και μεταλλικό μπλε λεπτό stitching).
Κατά συνέπεια θα ριπορτάρω κανονικά ό,τι έχω σύντομα.
Α, το μαγαζί είναι αυτό: jns-strap.com...