Infinito, σημασία έχει να ικανοποιήσει εσένα η όποια επιλογή σου.
Νομίζω ότι το χαρτί, κυρίως λόγω διαφορετικού πλάτους, ξεγελάει και μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.
Ένα πολύ αξιόλογο λουράκι, με ιδιαίτερη διάσταση σε σχέση με τα άλλα της hirsch, είναι το liberty, που βγαίνει σε διάφορα χρώματα (το έχω σε μαύρο και μελί - και τα δύο πάνε τέλεια στο skx007).
Αν είσαι Αθήνα μπορείς να το βρεις στον Δήσσιο, τον οποίο έμαθα και εγώ από το φόρουμ (το 2008).
Μπορείς να το δεις εύκολα σε skx:
https://www.google.gr/search?q=skx+on+hirsch+liberty&num=50&newwindow=1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ErN_UvLoDqP80QW88YHYAg&ved=0CC4QsAQ&biw=1002&bih=436.
To κομμάτι με την μπούκλα είναι 88mm (χωρίς την μπούκλα) και αυτό εξισορροπεί λίγο τα πράγματα.
Σε εμένα και αυτό είναι λίγο κοντό (θα προτιμούσα το κομμάτι με τις τρυπούλες να έχει λίγο μεγαλύτερο μήκος), αλλά πιστεύω ότι το 0,5 εκ. διαφοράς στον καρπό, σε εσένα θα κάνει τη διαφορά και θα είναι άψογο.
Είναι και αρκετά οικονομικό, ενώ, αν και φθηνότερο από άλλα της hirsch, σε εμένα αποδείχθηκε πολύ πιο ανθεκτικό.
ΥΓ: Τώρα θα μου πεις, γιατί δεν 'τραβάω' στο ρολόι μερικές φωτο να στο δείξω;..
Πρώτον, αυτό τον καιρό φοράει άλλο λουράκι και δεύτερον, το φοράει η..γυναίκα μου (
)
Αν το βρω 'εύκαιρο' στο επόμενο σύντομο διάστημα, θα ανεβάσω φωτογραφίες να το δεις.
Φιλικά, Σπύρος