0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ θα πάω μια βόλτα!! Έχεις κάνεις άποψη για την Σοφία; που μ'αρέσει κιόλας χεχεχεSent from my Huawei P8 using Tapatalk
Για να μην παίρνω σβάρνα το Gooooogle, για πείτε εσείς οι διαβασμένοι:Με τα τεράστια λουράκια των G-Shock μπορεί να γίνει κάτι;Υπάρχουν κοντύτερα;Παίζει καμία καλή πατέντα; Όχι κόψιμο και τέτοια βάρβαρα Ή απλά πρέπει να ανεχτώ για όλη μου τη ζωή το ότι η άκρη που στον καρπό μου περισσεύει αρκετά, πετάει και σαν τσου*νάκι Βοήθεια guys
Καμιά μόντα φίλε, απλά το παντρεύεσαι...(ούτε κόψιμο ούτε άλλο που να ταιριάζει παίζει), η ζεις με αυτό η το πουλας και πας σε μικρότερα μοντελα (5600 - 6900 κλπ) που έχουν και μικρότερο μήκος λουριού καθώς απευθύνονται σε μικρότερους καρπούς η σε κάποιο με μπρασελε.....
Δες εδώ Άγγελε και τα υπόλοιπα σε πμ ή τηλεφωνικάSent from my iPhone using Tapatalk
Για πείτε γνώμες ρε παιδιά.Αν και μου φαίνεται τα περισσότερα του πηγαίνουν, απλά για διαφορετικές χρήσεις:Μπλε σουέντ:12Καφέ:3456Μαύρο:7Μπλε isofrane8Θέλω να βρω & το δικό του rubber. Θα περάσω απ´ την boutique, μήπως το νρω με κανένα πενηντάευρο Sent from my iPhone using Tapatalk
Για πείτε γνώμες ρε παιδιά.7