Αποστολέας Θέμα: Πωλήσεις υψηλού ρίσκου  (Αναγνώστηκε 1946 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Πωλήσεις υψηλού ρίσκου
« στις: Ιανουάριος 15, 2012, 07:29:48 μμ »
Το παρακολουθώ τώρα 2 μέρες και εχει γίνει στο στομάχι μου κόμπος.

Η διαβολική σύμπτωση είναι ότι το ρολόι είναι Panerai 312.

Περίληψη.
Ο πωλητής στελνει στο αγοραστή αντί για το 312 ένα της πλάκας και πλακάκια μπάνιου !!!!
Διαφοροι την πέφτουν όπου βρουν και ο πωλητής ισχυρίζεται ότι μάλλον ο ταχυδρόμος ανοιξε το κουτί πηρε το 312 κι εβαλε το ρολόι και τα πλακάκια.
Στην πορεία βγαίνει και άλλος που έστειλε στον πωλητή το δικό του Pam 210 και 1300 δολάρια για το ίδιο 312.
Στην πορεία βγαίνουν και άλλοι και προκύπτει ότι πριν από 2 χρόνια είχε κάνει κομπίνα σαν αγοραστής ότι αντί για ένα Breitling έλαβε μια ΠΕΤΡΑ και μάλιστα βιντεοσκόπησε και καλά το άνοιγμα του κουτιού που είχε την πέτρα !!!!
Επίσης βγήκε ότι παλιά στο Paneristi είχε κάνει ανάποδη κομπίνα πάλι ότι τον "πήδηξε" και καλά ο αγοραστής για ένα λουρί, όπως και στο Breilting από πάνω.

Ο τυπάς (Αμερικανός αγοραστής) περιμένει refund τα λεφτά του μετά από πιέσεις που δέχτηκε ο Νορβηγός πωλητής από Νορβηγούς σε ένα Νορβηγικό ρολογοφόρουμ που κοινοποιήθηκε η ιστορία και ο θεός βοηθός !!!!

Το βασικό νήμα στο WUS

http://forums.watchuseek.com/f63/ronnanol-=-scam-artist***-scam-alert***-633432.html

Και στο Paneristi

Το αρχικό

http://www.network54.com/Forum/353391/thread/1326410541/I+JUST+GOT+BURNED

και το update

http://www.network54.com/Forum/353391/thread/1326586169/%2A%2A%2AUPDATE%2A%2A%2A+on+I+got+burned

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 15, 2012, 07:36:33 μμ από PanosI »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Πωλήσεις υψηλού ρίσκου
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 08:19:59 μμ »
Το παρακολουθώ τώρα 2 μέρες και εχει γίνει στο στομάχι μου κόμπος.

Πωπω το ίδιο κι εγώ...πάντα σκέφτεσαι ότι μπορεί να τύχει και σε σένα...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 16, 2012, 09:42:04 πμ »
Το συγκεκριμένο θέμα μου το ανέφερε ο eisenberg το προηγούμενο Σαβ/κο και με άγχωσε. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι μέχρι τότε.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 16, 2012, 11:34:19 πμ »
Πάντα θα υπάρχει αυτό το ρίσκο!
Προσωπικά, όταν έκανα τις δύο "βαριές" (άνω των 1000 Ευρώ) αγορές μου από ιδιώτες -Aquagraph και Fortis- το έψαξα πάρα πάρα πάρα πολύ καλά και ευθέως (κοιτώντας τα references του πωλητή) και πλαγίως (ρωτώντας είτε αυτούς που έχουν συναλλαγεί μαζί τους, είτε ακόμα και τους σχετικούς moderators)!
Και στις δύο περιπτώσεις, μέχρι να παραλάβω τα ρολόγια αντιμετώπιζα το θέμα σα να έχω χάσει τα λεφτά μου: με έφαγε η αγωνία!
Γενικότερα, ποτέ δεν αισθάνομαι και τόσο ασφαλής όταν σκέφτομαι να δώσω μεγάλα ποσά σε ιδιώτη...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 16, 2012, 11:44:55 πμ »
Αυτή την εποχή ενόψει και της ισοτιμίας του δολλαρίου είναι παραπάνω από ιδανική η πώληση ρολογιών, στα πλαίσια ανανέωσης της συλλογής, στην Αμερικάνικη αγορά.
Ενδικτικά αναφέρω τιμή καταλόγου 312 (όπως και το ρολόι της συναλλαγής):
Σε ευρώ 5.600
Σε δολάρια 8.400 ή 6.625 ευρώ (1000 ευρώ παραπάνω από την ευρωπαική τμή καταλόγου) !!!!!!!
Με λίγα λόγια μπορείς να πωλήσεις το μεταχειρισμένο ρολόι σου σε τιμές που στην Ευρώπη παίρνεις καινούργιο με την σχετική έκπτωση.
Τολμάς όμως να προχωρήσεις όταν διαβάζεις τα παραπάνω ?  :(

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 18, 2012, 06:26:42 μμ »
HAPPY ENDING !!!!!!!

Ο δημιουργός του νήματος και εξαπατηθείς πήρε τα 5.700 δολάρια του πίσω.
Βγήκε κερδισμένος με ένα παλιορόλογο και μερικά πλακάκια μπάνιου  :D

Ο δεύτερος εξαπατηθείς που πόσταρε επίσης πήρε 1320/1300 δολλάρια που έστειλε στον απατεώνα και περιμένει πίσω το 210 που το είχε στείλει.

Δυστυχώς  ο ιδιοκτήτης του WUS κλείδωσε το νήμα, γιοα να βλπεάμε αν θα επιστραφεί και το 210 και να έχουμε ολοκληρωτικό Happy Ending.

Τελικά οι ντόπιοι (Νορβηγοί) πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και ο απατεώνας αναγκάστηκε να επιστρέψει ότι δεν του ανήκε.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 19, 2012, 10:06:10 πμ »
Στη Νορβηγία, όταν δεν βγαίνει άκρη με το paypal, μιλάνε τα ρόπαλα. Ούγκ!!!
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος Babis Stinson

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 19, 2012, 10:58:09 πμ »
Παρατηρώντας το Θέμα που αναφέρατε ενίσχυσα λίγο ακόμα την άποψή μου να πραγματοποιώ αγοραπωλησίες πολύ μεγάλης αξίας μέσω προσωπικής συνάντησης και όχι μέσω ενός υπολογιστή.
Ψωνίζω εδώ και χρόνια online, από amazon, ebay, blahdvd, κ.α, ποτέ μα ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Απλά όταν πρόκειται για αγορές μεγάλων ποσών καλό είναι να το ψάχνουμε όσο καλύτερα/περισσότερο γίνεται για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Αποσυνδεδεμένος lef1706

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 29, 2012, 03:01:05 μμ »
Συμφωνώ και εγώ. Όταν προκειται να κάνεις μια ακριβή αγορά μόνο χέρι με χέρι. Για να μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος και να μην σε τρώει η αγωνία μήπως πιάστηκες κορόιδο.