Εμένα πάλι το Chronomat 01 είναι στο +1,5 sec/day και όταν είναι φούλ κουρδισμένο, δεν έχει σχεδόν καθόλου απόκλιση!
Το Chronomat Evolution κυριολεκτικά "σκίζει" ! Δε το έχω μετρήσει ακριβώς αλλα μια φορά είχε τύχει το εξής: Το είχα ρυθμίσει και το φόρεσα για 5 μέρες και κάτι. Κατα τη διάρκεια των 5 ημερών είχα χρησιμοποιήσει και τον χρονογράφο 2 με 3 φορές και με το που πήγα να το ρυθμίσω ( γιατί οκ... σίγουρα θα είχε κερδίσει δευτερόλεπτα, δε γινόταν ), παρατήρησα ότι δεν έχασε ούτε μισό δευτερόλεπτο!!! Κυριολεκτικά τρελάθηκα! Καλά το έλεγε και η ίδια η Breitling ( πριν βγεί ο in house 01 ) ότι η Caliber 13 ( Valljoux 7750 ) είναι ο πιο ακριβής και αξιόπιστος Caliber της εταιρείας. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει Breitling και να μην έχει σχεδόν καθόλου απόκλιση, να προτιμήσει Caliber 13. Δηλαδή : Chronomat Evolution, Superocean Heritage Chronograph, Chrono Superocean κ.τ.λ !
Το Ω πάλι ήταν και είναι το χειρότερο σε απόκλιση. +5 με +6 δευτερόλεπτα τη μέρα. Αν του γίνει ρύθμιση βέβαια δε ξέρω πόσο ακριβώς θα πέσει η απόκλιση, αλλα σίγουρα δε θα φτάσει τα επίπεδα του 01 και του Evo. Άντε να πάει στο +2 με το ζόρι!