Καλησπέρα και από εμένα. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα hamilton jazzmaster power reserve. Απο την αρχή το ρολόι είχε μεγάλες αποκλίσεις (-30 sec/ μέρα). Αφού περίμενα κάποιους μήνες να στρώσει η μηχανή, το πήγα στην αντιπροσωπεία για ρύθμιση. Μου απάντησαν οτι η μηχανή είχε πρόβλημα, δεν συνέφερε να επισκευαστεί και θα την άλλαζαν (το ρολόι ήταν στην εγγύηση). Μετά απο 2 μήνες αναμονής, παίρνω το ρολόι , αλλά το ρολόι συνεχίζει να είναι στο -10 -15... Δοκιμάζω νέα ρύθμιση σε δικό μου τεχνίτη (μου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε tissot ) , ο οποίος μου λέει οτι το ρολόι χρειάζεται service γιατί η μηχανή δεν είχε λάδια...(για κάποιο λόγο είχε στεγνώσει). Γίνεται το service , του ζητάω να γίνει ρύθμιση σε όλες τις θέσεις, το κάνει, αλλά και πάλι... (στο crown down το ρολόι είναι στο -1, σε όλες τις άλλες θέσεις είναι -15....). Προσφάτως εμφανίζει και δεύτερο πρόβλημα. Ο δείκτης του power reserve δεν τερματίζει τελείως όταν το ρολόι μένει αφόρετο . Αντιθέτως όταν κουρδίζεται ο μηχανισμός (φορώντας το ή κουρδίζοντας το ), ο δείκτης τερματίζει κανονικά. Στο full δηλαδή είναι οκ, στο empty δεν τερματίζει... Έχει κάποιος φίλος κάποια αντίστοιχη εμπειρία με το ρολόι του ή καποια ιδέα τι μπορεί να φταίει? Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιον άλλο τεχνίτη να απευθυνθώ? (μένω Αθήνα)
Ευχαριστώ πολύ...