ποιος το ρυθμισε?πως το ρυθμισε?ποσο καιρο το κρατησε γιανα δει την αποκλιση?
για ποσο καιρο το φορεσες και σου γραψε +4? ηταν σταθερο και ποσες μερες?
sec/day?
Τη ρύθμιση την έκανε το επίσημο της Rolex Hellas (...) .
Ας όψεται ο τιμημένος μηχανισμός με τα micro Stella ... (κοινώς ... αν δεν έχεις το ειδικό μηχάνημα ΔΕΝ μπορείς μόνος σου να ρυθμίσεις ...)
Λοιπόν το ρυθμίσαν με το ειδικό μηχάνημα της Rolex , δεν το κρατησαν καθόλου για παρακολούθηση , σε 10 λεπτά το πήρα .
Το μέτρησα μετά για μιά βδομάδα και ήταν με φοβερή ακρίβεια στο +1 . Δηλαδή 2η μέρα +2 απόκλειση , 4η μέρα +4 απόκλειση , 7η μέρα +7 απόκλειση απο ατομικό ρολόι (Μέσω Casio ).
Μετά απο αυτά χαλαρώνω , λέω αστέρι το εργαλείο , το αφήνω στο συρτάρι και αρχίζω να ασχολούμαι με την αγαπημένη μου 7s36A ...
Μετά απο ΜΗΝΕΣ ρυθμίσεων καταφέρνω και τη φέρνω στο +13 / ΕΒΔΟΜΑΔΑ ( Το ανα day δεν μετριέται σε αυτή τη μηχανή ...) . Και λέω ας ξαναφορέσω το Rolexaki μου να νιώσω την τέλεια μηχανή του ... (παρεπιπτόντως ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ είναι ΤΕΛΕΙΑ ...) , ερχόταν και Χριστούγεννα ,άντε λέω για τις διακοπές να χαρώ ... . Καλού κακού πέρνω και το Casio μαζί...
ΜΑΤΩΝΕ η ψυχή μου κάθε μέρα να βλέπω το Rolexaki να τρέχει μπροστά ... ( 24 ώρες στον καρπό ...).
Και με φοβερή συνέπεια ... +4 ΚΑΘΕ μέρα ...
Μόνη μου παρηγοριά ότι το Casio δεν μπορούσε να λάβει τα Ραδιοφωνικά κύματα απο Γερμανία... ( Κουφό αλλά σε όλα τα μέρη της Β.Ελλάδος πού πήγα , ΠΟΥΘΕΝΑ δεν κατάφερα να Ραδιοσυντονίσω το Casio... - Μόλις γύρισα Αθήνα , με τη μία συντονισμός και το σφάλμα ήταν 1(ΕΝΑ) sec πίσω (-)...) .
Τέλος πάντων αυτή η βόλτα κράτησε 15 μέρες , το Rolexaki πήγε συνολικά +1 λεπτό , το Casio -1 sec (που μπορεί να οφείλεται και στη διόρθωση του ατομικού ρολογιού- μια φορά το χρόνο αυτοδιορθώνονται...) , Τα πήρα στο ΚΡΑΝΙΟ , ΕΠΕΣΕ και το site ...