Γεια σας παιδιά...
Εδώ και λίγες ώρες είμαι κάτοχος αυτού του ρολογιού...
http://www.longines.com/watches/the-longines-master-collection/L2.718.4.78.3Εδώ και πολλούς μήνες ο πεθερός μου ήθελε να μου κάνει δώρο ένα ρολόι αλλά ξέροντας
ότι τα καλά ρολόγια αξίζουν αρκετές χιλιάδες δεν ήθελα να δώσω λεφτά για κάτι μέτριο...
Το χρηματικό όριο ήταν γύρω στα 2 χιλιάρικα...
Παλιότερα που το είχα ψάξει είχα καταλήξει σε omega speedmaster professional αλλά πέρασαν αρκετοί μήνες
από τότε και τώρα που το ξανακοίταξα η τιμή του πλησίαζε τα 2.500 - 3.000 και ξενέρωσα... (τιμές Λάρισας)
Και κει που ήμουν έτοιμος να πάρω κανα Vostok (με βάρεσε η ψυχολογία της κρίσης) ευτυχώς μπήκα σε ένα μαγαζί και ρώτησα τιμή για Longines...
Πραγματικά ενθουσιάστηκα το απλό master collection έβγαινε κοντά στα 1000+ αλλά τελικά πήρα το συγκεκριμένο 1500 από 1800 γιατί ήταν ετοιμοπαράδοτο :Ρ
Από την άλλη με λίγα κατοστάρικα παραπάνω δείχνει πιο περίπλοκο σχεδιαστικά ενώ αυτή η κόκκινη λεπτομέρεια κάνει ωραία αντίθεση με τους μπλε δείκτες...
Το λειτουργικό στοιχείο της διπλής ώρας πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου...
Το σημαντικό με την Lognines είναι τελικά ότι με φοβερή τιμή αγοράζεις ένα ρολόι με μηχανισμό (ΕΤΑ) και αισθητική πολύ ακριβότερων ανταγωνιστών... Όπως λέει και η γυναίκα μου φαίνεται ακόμα πιο όμορφο από τα IWC... Αχ τι κάνει αυτή η διαφήμιση!
Ελπίζω απλά να μην παρουσιάσει πρόβλημα... Είναι το πρώτο μου και θα με αγχώσει...