Το LEGEND DIVER ειναι απ την Παρασκευη που μας περασε ξανα στον καρπο μου και προφανως χωρις κανενα προβλημα πλεον. Εμεινα αρκετα ικανοποιημενος απο την επισκευη. Μου δωθηκαν σε σακουλακι τα εξαρτηματα που αλλαχθηκαν (Κορωνα εσωτερικης στεφανης, ενα μικρο γραναζακι, και ενας πολυ λεπτος λευκος πλαστικος ιμαντας). Δεν εμεινα το ιδιο ικανοποιημενος απο τους τροπους των υπαλληλων του σερβις δυστυχως. Χωρις ευγενεια. Τουπε κακου δημοσιου υπαλληλου και πολλη καθυστερηση. Μιση ωρα εκανα να το παραδωσω και κανα 40λεπτο να το παραλαβω. Μια εβδομα πηρε συνολικα η διαδικασια αφου μου ειχαν πει οτι θα πρεπει να το παρακολουθησουν. Δεν ξερω τι παρακολουθηση μπορει να χρειαζεται μια περιστρεφομενη στεφανη αλλα ειπα να μη μιλησω. Μαλιστα πριν το παραλαβουν μου ανεφεραν οτι αυτο ειναι φυσιολογικο. Εννοειται οτι ζητησα να ερθει ο τεχνικος εξω ο οποιος μου ανεφερε οτι καποιο μποσικο στο γραναζι ειναι λογικο αλλα οταν του εκανα μια επιδειξη του προβληματος το παρελαβε χωρις δευτερη κουβεντα λεγοντας μου πως εχω απολυτο δικιο. Αν τα σχολια μου ειναι προσβλητικα και απαγορευονται παρακαλω να τα σβησετε. Δεν εχω κανενα σκοπο δισφημισης απλα η αληθεια πρεπει να λεγεται παντου.
Καλησπέρα σε όλους,
Παρατήρησα και εγώ κάτι παρόμοιο στο δικό μου LLD: Δηλαδή μετακινείται ανεπαίσθητα η εξωτερική στεφάνη. Όταν λέω ανεπαίσθητα εννοώ σε διάστημα του μισού λεπτού. Και προς τη μία πλευρά και προς την άλλη. Υπενθυμίζω ότι το ρολόϊ το έχω περίπου ένα δίμηνο.
Πήγα κι εγώ στο service της Swatch group, όπου ο τεχνικός υπεύθυνος με διαβεβαίωσε ότι ένας τζόγος τέτοιου επιπέδου είναι φυσιολογικός...
Επέμεινα -ευγενικά- στο ότι δε μου φαίνεται καθόλου φυσιολογικό, αλλά ήταν βεβαιότατος. Μου είπε μάλιστα να μην ανησυχώ καθώς το ρολόϊ έχει διετή εγγύηση και εάν παρατηρήσω να "φεύγει" παραπάνω μπορώ να το πάω να το κοιτάξουν (ως γνωστόν δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε εκτός από το να τρέχουμε στην Καλλιθέα για να αφήνουμε-παίρνουμε ρολόγια...).
Τι λέτε?
Μπορώ να "επιμείνω" κόντρα στο τι μου λέει ο τεχνικός?
Υπάρχει περίπτωση να είναι φυσιολογικός αυτός ο τζόγος?
Πάντως & η προτροπή μου να κρατήσουν το ρολόϊ για έναν έλεγχο, δεν έγινε δεκτή (πάντα στα πλαίσια του ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα)....
Μήπως να κινηθώ μέσω του εμπόρου από τον οποίον το αγόρασα ή φεύγοντας από το ταμείο ο έμπορος δεν έχει πλέον καμία δικαιοδοσία?
Για πείτε καμία έξυπνη ιδέα