0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βέβαια για να είμαι ειλικρινής από την άλλη, θα φανταζόμουν πως σε τέτοια ρολόγια η διαδικασία κατασκευής θα γινόταν σε αποστειρωμένο περιβάλλον κτλ.
Η συναρμολογη σε εργοστασια του γκρουπ κανονικα γινεται σε περιβάλλον με φιλτρα κατακρατισης της σκόνης και δωματια αρνητικης πιεσης (νομιζω ετσι τα λενε). Και φυσικα υπαρχει και qulity tsek.Τωρα τι εγινε με το δικο σου δεν ξερω.
παλια οταν ημουν 18-20...εμπαινα στο μπανιο ανοιγα φουλ το ζεστο....και μετα εκανα τα κολπα μου!...
Ωραίες εικόνες Δημήτρη.Κάπως έτσι κάναμε όλοι κάποτε..
θα μου φύγει από το μυαλό μετά από ένα διάστημα.
Κάπως έτσι κάναμε όλοι κάποτε..
Άρη καλησπέρα. 14 ώρες όχι δεν θα το έλεγα. Γύρω στις 10 με 12 ώρες θα έλεγα πως το φοράω.
Στα ορια εισαι.Δες ποσο ακριβως κρατα ετσι και μετα δοκιμασε το και απλα προσθεσε και 7-8 κουρδισματα γυρνωντας την κορωνα με το χερι και συγκρινε ωρες.
Υπάρχει ενδεχόμενο, αν στο διάστημα που το φοράς δεν κινείσαι αρκετά (π.χ. πολλές ώρες σε γραφείο, κουμπιούτερ κλπ), το σταμάτημα που αναφέρεις να μην υποδηλώνει ελάττωμα.Προσπάθησε να ελέγξεις το ρολόι με προσοχή πριν προχωρήσεις σε άλλες διαμαρτυρίες.Όμως αν υπάρχει πρόβλημα να απαιτήσεις αντικατάσταση.
Άρη εννοείς στην θέση ένα να γυρίσω την κορώνα 7-8 φορές; να την ξεβιδώσω πρώτα δηλαδή και μετά;