Παιδιά μια χαρά είναι 40 χιλ. σε αυτό το σχήμα κάσας χωρίς εξωτερική στεφάνη να "κόβει" το καντράν και μάλιστα ένα λευκό καντράν που "μεγαλώνει" το ρολόϊ. Το ρολόϊ έχει κλασσικό, ρετρό αν θέλετε σχεδιο, δεν θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλο, εκτός αν προορίζόταν για "εργαλείο", π.χ. Panerai που έχει ίδιο σχήμα κάσας 44 χιλ., αλλά σχεδιάστηκε για δύτες του ιταλικού ναυτικού, μην το ξεχνάμε...
Με την ίδια λογική δεν θα φορούσατε ένα Reverso ή ένα Baume&Mercier Hampton επειδή θα τα θεωρούσατε "μικρούλια", που όντως είναι πιο μικρά από το Spirit.....
Εδώ ήμασταν έτοιμοι πριν λίγο καιρό να πάρουμε το Guinand που είναι 40άρι με εξωτερική στεφάνη που "κόβει" το ρολόϊ και μαύρο καντράν, το οποίο είδα και δοκίμασα, και δεν μου φάνηκε υπερβολικά μικρό, παρόλο που για να το δοκιμάσω έβγαλα από το χέρι μου το Glycine Half-Hunter που είναι, ζωή νά'χει, 46 χιλ. και με χοντρή κάσα.....
Φιλικά Ηλίας
ΥΓ: Γιάννη, αγόρι μου, εσένα και το Ω ΡΟ το 45.5άρι κανονικό προς μικρό δείχνει στο χέρι σου!!
Εσένα θα σου πήγαινε μόνο το Longines Lindberg του Άρη (άραγε το πουλάει να σε έχει υπόψη??)
ΥΓ2: Χάρη δικός σου είναι ο χρονογράφος της φωτό??