Σε τι τιμή, είναι σήμερα το 14060m ? Και επίσης σε περίπτωση κατάργησης του, τα ποσοστά έκπτωσης θα μικρύνουν πολύ ?
Τιμές από $ 4300 +.
Σαν σημείο αναφοράς για μεταχειρισμένα εγώ παίρνω γνώμη πάντα από εναν ορολογοποιό με πολύ καλές συστάσεις που έχει το μαγαζί του στο Σύδνευ της Αυστραλίας...
Να μου πεις, άμα είναι να κάνεις τοσο κόπο, πας και στα Πατήσια της Αθήνας για να φέρεις το Ρόλεξ -- δεν χρειάζεται να πας στην άκρη του κόσμου
Ενυγουέϋ λέγεται Nicholas Hacko (με γκουγκλ βρίσκεις και το μαγαζί clockmaker τελεία κομ, νομίζω).
Θα δεις ότι ΔΕΝ είναι φθηνά!
Όσο για τα ποσοστά έκπτωσης: όπως γνωρίζεις είναι αντιστρόφως ανάλογα με το ποσο "σπάνιο" είναι το είδος. Άρα, ας παρακολουθούμε το θέμα. Πλην όμως. ας μη χάνουμε τον ύπνο μας: για να υπάρχει "σπανιότητα" στην Αγορά, πρέπει να υπάρχουν αγοραστές... και δεν βλέπω ουρά για sub στην Ελλάδα που πωλείται σε τιμή ευκαιρίας...
*
*εναλλακτικά, κράτα τα ελφτά μέχρι να ψηφιστεί ο νόμος για τη πώληση της κρατικής περιουσίας της ελλ δημοκρατίας, και με τα ίδια λεφτά αγοράζεις καν'να νησί. Απ'την άλλη, το νησί δεν λέει την ώρα, είναι όμως αδιάβροχο και στεγανό