ΘΑ θελα να μοιραστώ μαζί σας το δίλημμα για πιθανή αγορά rolex Sub date.
Ο αδερφός μου θέλει να κάνει την πρώτη (κι ας ελπίσουμε όχι τελευταία λόγω κρίσης) αγορά
"καλού" ρολογιού. Αποφάσισε λοιπόν μετά από ψάξιμο και πρόταση δική μου να πάρει το submariner.
Mετά από γύρα στα κοσμηματοπωλεία Αθηνάς από εκείνον και των Χανίων από μένα καταλήξαμε στο γνωστό-φιλικό μαγαζί που είχα αγοράσει και εγώ το οποίο έκανε την καλύτερη εκπτωση για το νέο μοντέλο περίπου 25σε τιμή cash, περίπου στα 4800 αλλά προτείνει και την αγορά του παλιού μοντέλου 16610 ελαφρώς μεταχειρισμένου στα 3700. Είναι σε δίλλημα τι να πάρει...
Αξίζουν τα 1100 ευρώ παραπάνω???
Λόγω γούστου προτιμά το κεραμικό αλλά λόγω χρημάτων σκέφτεται να πάρει το παλιό (και καλύτερο και πιο όμορφο για μένα) 16610
Υ.Γ. Επειδή το ρολόι θα το αγοράσω εγώ για λογαριασμό του και θα του το στείλω στην Αθήνα. Ο κοσμηματοπώλης μου είπε οτι έχει όλα τα χαρτιά του και ότι αγοράστηκε από τον ίδιο από γνωστό πελάτη του πριν από 1 χρόνο (2011) ο οποίος ήθελε να αγοράσει το καινούργιο μοντέλο με τη κεραμική στεφάνι. Πρέπει να προσέξω κάποιο συγκεκριμένο χαρτί στη συσκευασία π,χ κάρτα, ημερομηνία αγοράς ή κόκκινη σφραγίδα? Η εγγύηση πόσο είναι και από πότε μετράει?