116000, random series, silver arab 3-6-9 dial, BNIB, αγορασμένο στην Κων/λη (07/2011) από την/τον αρχικό ιδιοκτήτη.
Αγοράστηκε σήμερα σε pawn shop για περίπου $3,500 (ή κάτι παραπάνω από Eur 2,800 με το σημερινό exchange rate). Φορεμένο ελάχιστα (πιθανότατα μόνο στο ταξίδι από Κων/λη για Ασία), τα μισά και παραπάνω 'μαμίσια' αυτοκόλλητα ήταν ακόμη επάνω, απείραχτα.
Το πρώτο μου 36-άρι, ήθελα να τα δοκιμάσω για αρκετούς λόγους (προγραμματίζω αγορά President 36 ή 41χιλ., ήθελα κάτι που να μην τραβά προσοχή, κλπ.)
Αρκετά ελαφρύ σε σχέση με ένα Daytona ή ένα DSSD, όχι σε ενοχλητικό σημείο όμως, υπέροχη πλάκα που από κοντά ψιλομαγεύει πολύ περσσότερο απ'όσο στις φωτό της Ρόλεξ, καλό το luminosity, ιδιαίτερα understated ρολόι που δεν φωνάζει "κοίταξέ με", μπλρασελέ με 13 links από τη μάνα του (περίμενα περισσότερα, έχω κανονικό καρπό και το ρολόι δεν 'κολυμπούσε' στο fitting), σχετικά βαρετό θα μπορούσε να πει κανείς σχέδιο ή χρώμα και χωρίς την ιδιαίτερη χάρη που έχουν άλλα μοντέλα της εταιρίας αλλά εκεί κρύβεται και η χαρακτηρηστική διακριτικότητά του η οποία το κάνει να ξεχωρίζει.
Τώρα που το φόρεσα δεν θα έδινα τα 4.5 χιλιάρικα για ένα ολοκαίνουργιο (ή δεν ξέρω ακριβώς πόσο έχει εδώ στα duty free), αλλά για την ιντερνετική τιμή στην οποία το βρήκα είναι μιά χαρά θα έλεγα. Τα DSSD, GMT II Coke και Daytona που έχω είναι κομμάτια με πολύ δυνατή προσωπικότητα το καθένα, εντελώς διαφορετικά από το OP, όμως από τον πολύ λίγο χρόνο που έχω περάσει με το 116000 μπορώ να πω ότι είναι ένα πολύ βολικό και 'γλυκό' ρολόι, παρότι δείχνει λίγο κλασικό (ίσως αυτό το τελευταίο να αλλάξει άρδην με μιά άλλη πλάκα).