0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχετε δεί το νέο κούμπωμα του μπρασελέ της ρόλεξ?Έχω δει κάποιες φωτογραφίες και αυτοί που το έχουν λένε ότι είναι φανταστικό. Παραμένει απλό και ακόμα πιο λειτουργικό από το προηγούμενο. Το μπροστινό 1/3 είναι κινούμενο και έχει ένα εσωτερικό έλασμα να το κρατάει, σηκώνοντας το απαγκιστρώνει και ανοίγει.Έτσι δεν χρειάζεται ποτέ σφίξιμο και δε δημιουργούντε πουθενά γρατζουνιές στο κούμπωμα. Ακόμα και το flip-lock έχει αλλάξει και δεν σέρνεται πάνω στο κούμπωμα αλλά έχει δυο εσωχές όπου κουμπώνουν στο απέναντι σημείο από δύο εξωγκομένες μπίλιες, σαν τα κλειδιά ασφαλείας με τις μπίλιες και τις εσωχές.Θα βάλω κάποια λινκ όταν επιστρέψω Θεσ/νίκη γιατί τώρα είμαι Δράμα στα πεθερικά και γράφω από τον υπολογιστή μιας ανηψιάς μου και δεν έχω γρήγορη σύνδεση.
Γιατί να πληρώνετε τόσα για σέρβις; Φέρτε μου τα Rolex να σας τα "φτιάξω" σε 17 κινήσεις.1) Τα εργαλεία μου2) Και ξεκινάμε με το πίσω καπάκι3) Συνεχίζουμε με το κατάλληλο "εργαλειο" ξεβίδωμα της κορώνας4) Και τραβάμε με το πολυεργαλείο!5) Βγάζουμε τη μηχανή6) Με το ίδιο πολυεργαλείο βγάζουμε και τους δείκτες7) Έπειτα κοιτάμε για πράγματα που δεν είναι στη θέση τους με το γάντι8 ) Καιρός να δούμε τι κρύβεται απο κάτω9) Ο ημερομηνιακός τροχός10) Ας βγάλουμε κι αυτόν να πάμε πιό βαθειά11) Δεν έχουν μείνει και πολλά...12) Με προσεχτικές κινήσεις βγάζουμε τον περιστροφέα13) Βγάζουμε και την γέφυρα14) Εύκολα βγήκε15) Διαπιστώνουμε ότι πρόκειται για γνήσιο Rolex16) Με των τριών μερών τροχό ισορροπίας17) Και το ελατήριο