Εντάξει.
Εναλλακτικά μπορείς να είσαι junior assistant στη Δ/νση Διαθεσίμων σε τράπεζα στη Ζυρίχη...
Και όταν αναλάβεις Director παίρνεις και ένα JLC ή ένα PP ή ένα VC. Από τα "καλά" εννοώ, όχι του σωρού.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είναι άλλο να λες δεν μπορώ να υποστηρίξω το τάδε ρολόι, αυτό δείχνει αυτογνωσία με τα συν και τα πλην, και άλλο να λες ότι το τάδε ρολόι φοριέται μόνο από τέτοιο προφίλ. Αυτό δείχνει προκατάληψη.
Έχω δει μισό μισό ρολεξ να φοριέται με κάθε τρόπο. Από φόρμα, τζην, κουστούμι και να μην μου έχει φανεί μια φορά αταιριαστο. Σε κάθε περίπτωση το φόραγε τύπος που εμφανώς ένιωθε χαλαρός και άνετος και ακομπλεξαριστος.
Πριν κάνα μήνα και βάλε είχα τις ίδιες σκέψεις. Μπορώ να πάρω two tone? Θα είναι σωστή επιλογή;
Ευτυχώς με τη βοήθεια και ενός φίλου το επραξα.
Ο λόγος που δεν το είχα βάλει έως τώρα σαν εισερχομενο αφορά την προσωπική μου βίδα με το να ανεβάζω ρολόι μόνο αφού το έχω φορέσει ένα διάστημα για να το νιώθω οτι θα μείνει και όχι ότι απλά ήρθε.
Δεν το έχω μετανιώσει στο ελάχιστο. Πήρε τη θέση του gmt 116710 και του moonwatch 861, και δεν βγαίνει από το χέρι εύκολα.