Εξαίρεση αποτελούν ελάχιστα ΙΣΤΟΡΙΚΑ - ΜΟΥΣΕΙΑΚΑ κομμάτια (π.χ. τα Ω που πήγαν για ΠΡΩΤΗ φορά στο φεγγάρι)
Λοιπον μια και μιλας για ομεγα,ξερω οτι σου αρεσει και το moonwatch
Το οριτζιναλ τζαμακι απο ορυκτο κρυσταλλο που εχω στο ΜΑΡΚ ΙΙ εχει καποιες χαρακιες και ο μονος τροπος ,εαν καποιος θελει να απαλλαγει απο αυτες ειναι
1)Το αλλαζεις με αλλο οριτζιναλ της εποχης
2)Αγοραζεις το νεο,αλλα αλλαζει η γραμματοσειρα.μου εδειχνε ο ρολογας μου με το φακο την λεπτομερεια
Μπρασελε
το μπρασελε με αυτη την πλεξη ,μου επιε οτι δεν μπορεις να το βρεις και τοσο ευκολα,αν σπασει καποιο κομματι.δυστυχως στο δικο μου εσπασε...αλλα ο τυπος επειδη εχει παραδοση στο συγκεκριμενο μοντελο ,μπορεσε να μου βρει καποια κομματια
λες να στα βρει η επισημη ομεγα?εχεις ρολογα που εχει στοκ και σε τετοια ρολογια?στο ευχομαι!
To moon όντως μου αρέσει και θα είναι η επόμενη αγορά.
Για το τζαμάκι του Μαρκ τώρα...δεν μας είπες πως απέκτησε τις γρατζουνιές... τις είχε ή έκανες κάτι extreme και τις απέκτησε??
Ένα βιντάζ είναι λογικό να έχει κάποια σημάδια του χρόνου επάνω του...Οι γρατζουνιές που έχει το κρύσταλλο το καθιστούν δυσανάγνωστο??? αν ναι τότε το αλλάζεις έστω και με καινούργιο. Αν όχι το αφήνεις όπως είναι. Τώρα αν θες να έχεις το τέλειο και αψεγάδιαστο βινταζ ψάχνεις να βρεις το οριτζιναλ... Αλλά μιας και ασχολείσε με βινταζ ξέρεις οτι το κρύσταλλο είναι ίσως το μόνο part που δεν αλλοιώνει την αξία και την συλλεκτικότητα του ρολογιού.
Για το μπρασελέ τώρα, πάλι δεν μας είπες πως το έσπασες το κομμάτι....
Αλλά με ξάφνιασες...για τον Δημήτρη λέγαμε οτι κάνει τρέλες, εσύ που είσαι τόσο προσεκτικός κατάφερες και γρατζούνισες τζαμάκι και έσπασες μπρασελέ...
Πέρα από την πλάκα...αν διάβασες και παραπάνω, έγραψα οτι οι στραβές συμβαίνουν..δεν μπορείς να κάνεις κάτι...ο Δημήτρης μπορεί να βουτά για άλλα 30 χρονια με το ρόλεξ και να μην πάθει τίποτα, και το μαρκ να βάλει νερά με ένα πλύσιμο χεριών
Συνεπώς καλό είναι να χαιρόμαστε τα ρολόγια μας και ότι άλλο έχουμε σε ορθολογικά πλαίσια και να μην πιάνουμε τα άκρα.
Φιλικά Γιώργος