0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βρες τωρα ενα γερο βυσμα για να προμηθευτεις τη μαυρη/μπλε στεφανη και τον μπλε δεικτη GMT Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Καλησπέρα και χρόνια σου πολλάΜήπως μπορείς να μου πεις με mail που πέτυχες καλή τιμή για το gmt το μαυρο μπλε
Συγνωμη για τις κακης ποιοτηταε φωτο, τραβηχτηκαν με iphone στα γρηγορα...Στο φυσικο του περιβαλλον...Ευχαριστω για την βοηθεια για αλλη μια φορα...
Μεγειές και πάλι για το 116710 Από ποιο αεροσκάφος είναι το pedestal ?
ευχαριστω,Boeing 737-800 home cockpit
Εκτός από τα 'άλλα κόλπα' ( ), αποδεικνύεται ότι είσαι και πολύ νοικοκύρης
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,Τελικά μετά από πολύ σκέψη, κατέληξα σε κάτι φτιαχτό, customized δηλαδή. Όλοι έχουμε ένα συρτάρι που να μπορούμε να το θυσιάσουμε για τα ρολόγια μας....Έτσι λοιπόν google-ρισα και βρήκα μια μικρή βιοτεχνία που κατασκευάζει βιτρίνες και θήκες χρυσοχοίας και αφού μίλησα στο τηλέφωνο με τον ιδιοκτήτη, του πήγα το συρτάρι του κομοδίνου μου και έφτιαξε μια θήκη από δερματίνη μόνο για ρολόγια που πέφτει γάντι στο συρτάρι μου με 50 ευρώ. Μάλιστα επειδή μου άρεσε πολύ έφτιαξα και το 2ο συρτάρι, με το σκεπτικό ότι στο πάνω συρτάρι θα έχω όλα τα αυτόματα καλά ρολόγια που φοράω συχνά και στο κάτω τα παλιά ρολόγια μου, swatch, κλπ, που δεν χρησιμοποιώ αλλά θέλω να βλέπω... ΦωτόΤο κομοδίνο μουΚαι ιδού οι θήκες......
Μερακλής Sent from my iPhone using Tapatalk 2