0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό πρώτη φορα το ακούω. Να μην θέλει να βγάλεις την μούρη της, το μαγαζί, τις προθήκες, μπορώ να το καταλάβω, αλλά να μην βγάλω καρπισια το ρολόι, μου φαίνεται αδιανόητο.
Χθες δοκίμασα αυτά τα δύο. Δυστυχώς το κορίτσι της μπουτίκ δεν μας άφησε να βγάλουμε φώτο Και τα δύο σε 39mm, εξαιρετικά κομμάτια πολύ classy.
Αν μιλάμε για τη μπουτίκ της ρόλεξ, έχω φωτογραφίσει (μετ´αδείας) και τους ίδιους.Την μικρή, την λιγότερο μικρή και τον νεαρό.Απέξω, ο σεκιουριτάς, δεν επιτρέπει.Όμως, αν επιμείνει κανείς δεν μπορεί να κάνει και τίποτα.
Έτσι ακριβώς. Για λόγους ασφαλείας μας είπε με ένα σεκιουριτά στη πόρτα κι έναν μέσα. Κι έχω μάρτυρες bhop & GiannisTissot. Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω πως απειλείται η ασφάλεια.
Μάλλον εξαρτάται από την....επαγγελματική ιδιότητα του πελάτη Σπύρο μου.....
Δηλαδή Χάρη, πιστεύεις ότι το κοριτσάκι γνώριζε από κάπου την επαγγελματική ιδιότητα τη δική μου και του bhop και αποφάσιζε αναλόγως;Εννοείται ότι της το ζητήσαμε κι εγώ και ξανά ο Παναγιώτης ευγενικότατα.
Αχαχααα σορρυ ρε φιλε αλλα ειστε εξω στο δρομο... ετσι βγαζαμε κι εμεις οσες θελαμε!Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
όχι βρε.....έκανα πλάκα στο Σπύρο....μου αρέσει που το πήρες και στα σοβαρά
Αυτό έφταιγε. Πάτε σαν τις κότες.
....έκανα πλάκα στο Σπύρο...
Το πήρα πολύ σοβαρά. Η αλήθεια είναι σκέφτομαι να μην σου ξαναμιλήσω τα επόμενα 150 χρόνια. Ίσως παρακαλέσω τον γεροσιαν να σε μπανάρει αλλά δεν με πολυακούει