0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια αυτο ειναι το μαυρο & dual tone πανω στο χερι τι λετε ; Το μπρασελε ειναι μικρο 20εκατοστα καρπο εχω και θα πρεπει να παραγγελθει με τα δικα μ δεδομενα . και ενα μαστερSent from my iPhone using Tapatalk
παιδια αυτο ειναι το μαυρο & dual tone πανω στο χερι τι λετε ; Το μπρασελε ειναι μικρο 20εκατοστα καρπο εχω και θα πρεπει να παραγγελθει με τα δικα μ δεδομενα . [IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171231/731712f0a87ad0a0412d8eed020f91f4.jpg[/imgκαι ενα μαστερ[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171231/5d3b788a311e555bdb3536b07413ae18.jpg[/imgSent from my iPhone using Tapatalk
ετσι λεω κι εγω παιδια , ειναι κουκλα το ΤΤ αλλα και 4Κ παραπανω . Το μπλε θεσσαλονικη δεν υπαρχει θα πρεπει μαλλον να παω Αθηνα. Sent from my iPhone using Tapatalk
Όπως είδες και μερικές σελίδες πιο πίσω κι εγώ για μπλε πήγα και δοκίμασα το μαύρο. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ουτε στην Αθηνα υπαρχει.. μονο εξωτερικο! Ειμαι Ζυριχη απο χθες κ σε μερικες βολτες που κανα δεν το ειδα πουθενα... τα καταστηματα ολα κλειστα αυτες τις μερες.. την Τριτη που θ ανοιξουν θα ρωτησω αν το θυμηθω!Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν εχει τιποτα απο ρολεξ... οι βιτρινες αδειες... πολυ Ω, Β, τουντορ τισσο λονζιν κλπ.. και πολλα καρτιε ζεζε ιβετσε... απο ρολεξ πανεραι ελαχιστα.. θα κοιταξω κ απο Τριτη που θα ναι ανοιχταΣτάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περίεργο, δεν δειχνει τις φωτό που ανέβασα παραπάνω με το 16710 του maestro , που σήμερα μετά από 4 χρόνια έγινε Coke για να ταιριάζει και με το γιορτινό κλίμα.Τις ξανά ανεβάζω κι ελπίζω να φανούν όλες τώρα. Sent from my iPad using Tapatalk
καλη πρωτοχρονια Γιαννη να περνας καλα Sent from my iPhone using Tapatalk
Ουτε στην Αθηνα υπαρχει.. μονο εξωτερικο! Ειμαι Ζυριχη απο χθες κ σε μερικες βολτες που κανα δεν το ειδα πουθενα... τα καταστηματα ολα κλειστα αυτες τις μερες.. την Τριτη που θ ανοιξουν θα ρωτησω αν το θυμηθω!
Φανταζομαι σκασιλα που εχεις.Μεχρι εξω εφτασες για δοκιμες και να μη σου καθεται με τιποτα.Γιαννη σε διωχνουν πλεον απο τα καταστηματα της Ελλαδας; Δεν σου ειπα οτι θα μπεις στην μαυρη λιστα.