0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό ισχύει σε κάποια (λίγα) μοντέλα. Στα περισσότερα πληρώνεις τιμή καταλόγου και στα χρυσά παίρνεις και έκπτωση όπως ξέρεις Νίκο.
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.
Μιχαλη στα χρυσα τι εκπτωσεις δινονται αυτη τη στιγμη;Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν γνωριζετε και για τα γυναικεια ατσαλινα θα ηθελα να μαθω αν παιζει καμμια εκπτωση.....Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στρατο ένα 10-12% σίγουρα και σε αυτά τα χρήματα δε είναι μικρο το ποσό που κερδίζεις. Εξαιρείται νομίζω η daytona με πράσινη πλάκα που εκεί υπάρχει ένα hype και ζητάνε καπέλο. Επίσης, μισό μισό με καπέλο δεν υπάρχει, αντιθέτως πιστεύω κι αυτα σηκώνουν μια μικρή στρογγυλοποίηση προς τα κάτω.
Πώς καταλαβαίνεις ότι είσαι άρρωστος ρολεξάκιας;...Στέλνεις μήνυμα 6 εν μέσω λοκντάουν και πας στις άδειες βιτρίνες
χμμμ, δε διαφέρει και σε κάτι, σε σχέση με την προ καραντίνας περίοδο...
Κάνετε πλάκα με τη Νο1 εταιρεία παγκοσμίως για να μην πω of the universe. Αυτά καλό είναι να μην γίνονται σε ένα φόρουμ ρολογιών. Τι θα πουν αυτοί που μας διαβάζουν.
Eννοείς αν συμψηφίζεται με το ΦΠΑ που πρέπει να αποδώσεις;
Ναι, το φανταζομαι. Αλλα δεν ηξερα οτι με τιμολογιο απ´ εξω δεν πληρωνεις το φπα.