Αποστολέας Θέμα: Αγορά ρολογιού μέχρι 4000€  (Αναγνώστηκε 20110 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγορά ρολογιού μέχρι 4000€
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 01, 2012, 11:51:23 μμ »
Και συνεχιζω με μερικα ακομα..Υγ:τα ρολογια που εχουν ηδη προταθει ειναι πιο καλες επιλογες λογικα απλως επειδη μπορει να μη τα ξερετε σκεφτηκα να τα βαλω εδω...

Uploaded with ImageShack.us

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 01, 2012, 11:56:40 μμ »
Διαφωνώ κάθετα φίλε andrey_ ! Και ένα ρολόι Breitling με ΕΤΑ μπορεί να κάνει 5 και 6.000. Οπότε?

Η Chopard είναι εταιρεία prestige. Κορυφαία εταιρεία, που έχει δείξει με τις L.U.C μηχανές της, τί μπορεί να κάνει.  ;)

Mε τι διαφωνείς; :)
Δεν είπα κάτι διαφορετικό, η Chopard είναι high end μάρκα αλλά όπως παραδέχεσαι κι εσύ με τις L.U.C μηχανές της δείχνει τι μπορεί να κάνει...
Και η Breitling με ΕΤΑ βγάζει κορυφαία μοντέλα με 5.000 και 6.000, είπα το αντίθετο;
Σε αυτά τα χρήματα ένας el primero όμως δε χαρίζει στη Zenith καλύτερη ποιότητα (γιατί σε αυτή μάλλον αναφέρεσαι με τα παραδείγματά σου) αλλά σίγουρα ιδιαιτερότητα...
Εγώ μίλησα αποκλειστικά για ιδιαιτερότητα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μπερδεμένο μου μυαλό! :D

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 12:15:29 πμ »
Εγω το ειπα παραπανω ρε παιδια αλλα θα το ξαναεπαναλαβω ΣΤΑ 4000-5000 ΔΕΝ YΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ VALUE FOR MONEY ΑΠΟ ΕΝΑ ΕL PRIMERO sorry για τα κεφαλαια αλλα δινουν εμφαση, πως λεμε <θα σου βαλω και σως για να γλιστραει>  :D :D :D
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 12:24:16 πμ »
Mε τι διαφωνείς; :)
Δεν είπα κάτι διαφορετικό, η Chopard είναι high end μάρκα αλλά όπως παραδέχεσαι κι εσύ με τις L.U.C μηχανές της δείχνει τι μπορεί να κάνει...
Και η Breitling με ΕΤΑ βγάζει κορυφαία μοντέλα με 5.000 και 6.000, είπα το αντίθετο;
Σε αυτά τα χρήματα ένας el primero όμως δε χαρίζει στη Zenith καλύτερη ποιότητα (γιατί σε αυτή μάλλον αναφέρεσαι με τα παραδείγματά σου) αλλά σίγουρα ιδιαιτερότητα...
Εγώ μίλησα αποκλειστικά για ιδιαιτερότητα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μπερδεμένο μου μυαλό! :D
Έστω. Και η Chopard είναι ιδιαίτερη εταιρεία. Σπανίως να το δείς σε καρπό. ;)

Όσο για τον El Primero έχουμε πεί: Ναί ιδιαίτερη μηχανή, ναί είναι θρύλος στον κόσμο του χρονογράφου, ναί έβαλε τα γυαλιά σε όλους το '69 με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Σήμερα παραμένει μια καλή μηχανή. Την έχουμε απογειώσει λίγο νομίζω! :D ;)

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 12:28:15 πμ »
Δίνω έμφαση στο στοιχείο της ιδιαίτερότητας γιατί φαντάζομαι ότι ο φίλος, αποκλείοντας μαρκες όπως Ω,ΤΗ,Β κτλ πιθανώς ψάχνει για κάτι ξεχωριστό.. Η Chopard είναι από μόνη της ξεχωριστή μάρκα, πραγματικά όμως, μπορούν τα βασικά της μοντέλα να συγκριθούν με τον el primero που αποτελεί κεφάλαιο στην ιστορία της ορολογοποιίας;;
Υπερτιμημένη; Μπορεί.. Αλλά δίπλα στην ΕΤΑ όπως και να το κάνουμε έχει αυτό το κάτι παραπάνω.. Διαφωνείς φίλε Κώστα;

Φιλικά

Βίκτωρας

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 12:39:43 πμ »
Δίνω έμφαση στο στοιχείο της ιδιαίτερότητας γιατί φαντάζομαι ότι ο φίλος, αποκλείοντας μαρκες όπως Ω,ΤΗ,Β κτλ πιθανώς ψάχνει για κάτι ξεχωριστό.. Η Chopard είναι από μόνη της ξεχωριστή μάρκα, πραγματικά όμως, μπορούν τα βασικά της μοντέλα να συγκριθούν με τον el primero που αποτελεί κεφάλαιο στην ιστορία της ορολογοποιίας;;
Υπερτιμημένη; Μπορεί.. Αλλά δίπλα στην ΕΤΑ όπως και να το κάνουμε έχει αυτό το κάτι παραπάνω.. Διαφωνείς φίλε Κώστα;

Φιλικά

Βίκτωρας
Δεν είναι υπερτιμημένο τίποτα φίλε Βίκτωρα. :) Κάθε εταιρεία όταν λέει: Αυτό το ρολόι κοστίζει 5.000 π.χ, έχει τους λόγους της. Η σύγκριση μιας ΕΤΑ ή Valljoux με El Primero ή οποιαδήποτε άλλη μηχανή, είναι σχετική. Σε άλλα πράγματα η Valljoux είναι μπροστά, σε άλλα κερδίζει ο El Primero.

Επίσης: Η εκκίνηση του χρονογράφου στον El Primero είναι πίκρα. ( απλά μια λεπτομέρεια που έχω παρατηρήσει, δοκιμάζοντας 2 El Primero ) ;) Η κίνηση του δείκτη των δευτερολέπτων όμως στον El Primero, είναι καλύτερη διότι η ταλάντωση είναι μεγαλύτερη, οπότε ο δείκτης κατα την κίνηση κάνει λιγότερο τρέμουλο. Ο El Primero μπορεί να μετρήσει το 1/10 του δευτερολέπτου διότι έχει 36.000 παλμούς ανα ώρα. Ναί αλλα η TAGHeuer όμως μπορεί να μετρήσει με το Mikrograph το 1/100 του δευτερολέπτου. Όλα είναι σχετικά ;)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 12:41:20 πμ »
Επί της ουσίας δεν διαφωνείτε πάντως...μάλλον δεν συνεννοείστε καλά  :D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 12:43:38 πμ »
Το θεμα ψιλοξεφυγε αλλα οκ...Ο ελ πλιμερο μηχαναρα ναι το δεχομαι..αλλα εμενα προσωπικα αν δε μου αρεσει ενα ρολοι και σχεδιαστηκα δε μου λεει τιποτα..δε παει να εχει μεσα και εξωγηινη τεχνολογια....και μεχρι στιγμης zenith που να μου αρεσει δεν εχω δει....οποτε τι ειναι καλυτερη αγορα στα 4000 ειναι και υποκειμενικο....

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 12:50:29 πμ »
Σε αυτά τα χρήματα, μια ΕΤΑ σίγουρα έχει υποστεί μια  κάποια τροποποίηση (εκτός και αν σε αυτά τα χρήματα η κάσα του ρολογιού είναι από πχ χρυσό οπότε τα αυτά τα χρήματα κοστολογούν κατά πολύ το υλικό της κάσας, αντί μια τροποποίηση στον ίδιο το μηχανισμό) οπότε υπάρχει λόγος για την κοστολόγηση του ρολογιού.
Μπορεί και να μη συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω και απλά το μοντέλο που θα κοστίζει τόσο, θα μπορούσε να αποτελεί limited έκδοση.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 12:53:03 πμ »
Επί της ουσίας δεν διαφωνείτε πάντως...μάλλον δεν συνεννοείστε καλά  :D

To είπα ήδη, δε διαφωνούμε! :) Αλλά δεν το παραδεχόμαστε για να συνεχιστεί το νήμα!!!
Είναι υποκειμενικό το πως αντιλαμβάνεται το ιδιαίτερο κανείς, πάει τελείωσε...
Γενικά σέβομαι πολύ τη zenith, πιστεύω ότι έχει πολύ σωστά τιμολογημένα τα προϊόντα της...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 12:56:12 πμ »
Γενικά σέβομαι πολύ τη zenith, πιστεύω ότι έχει πολύ σωστά τιμολογημένα τα προϊόντα της...

Ομοίως κι εγώ, συμφωνώ όμως και με τον argo98 όσο αναφορά στα σχέδια της Zenith, ελάχιστα με συγκινούν...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 01:01:14 πμ »
Εννοείται και πως συμφωνούμε με τον Βίκτωρα. Το ίδιο πράγμα λέμε στην ουσία. ;D

Κι εμένα τα ίδια για τη Zenith. Δε με συγκινεί κανένα σχέδιό της. Λίιιιγο το Striking 10th αλλα και πάλι....!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 01:13:37 πμ »
Παιδιά του το κατσιάσαμε το θέμα του φίλου μας. Φίλε theodore_tsi με το Chopard άγγιξες μια απο τις μεγάλες καλοκαιρινές επιθυμίες μου. ( Εεε ρε να δείς στη Ρόδο που πήγαινα κάθε μέρα στο μαγαζί του Π....η και τα ζαχάρωνααα )  ;D ;D

Πώωωπω θυμήθηκα και την φάση που πήγα στην πωλήτρια και της λέω: " Καλησπέρα σας, θα ήθελα να δω το Mille Miglia με το Power Reserve της Τσόπαρντ ". Και μου λέει: " Σσσοπάαρ εννοείτε " ? :D Χαχαχαχαχαχα! :D ;D Έγινα ρεζίλι των σκυλιών. :P

Όχι πείτε μου όμως...., υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να λές: Σσσοπάρ? Να σε ρωτάνε: Τί ρολόι ειν'αυτό? Και να λές με χάρη: Σσσσοπάαρ! ;D ;) Πιασάρικο όνομα! :)

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 10:28:55 πμ »
Τσόπαρντ είπες; Χα χα χα! Θεός! Φαντάζομαι τα μούτρα της... :dielaughing:
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 12:54:36 μμ »
Εννοείται και πως συμφωνούμε με τον Βίκτωρα. Το ίδιο πράγμα λέμε στην ουσία. ;D

Κι εμένα τα ίδια για τη Zenith. Δε με συγκινεί κανένα σχέδιό της. Λίιιιγο το Striking 10th αλλα και πάλι....!
Ολα ειναι θεμα γουστου και η αποψη του καθενος αξιοσεβαστη, εμενα π.χ μου αρεσουν σχεδον ολα τα μοντελα της zenith και με αφηνουν αδιαφορο αλλες εταιρειες `η καποια μοντελα τους. Προσωπικα το τσοπαρντ  :D αυτο δεν μ`αρεσει σχεδιαστικα, δεν σημαινει ομως πως δεν ειναι ενα καλο ρολοι.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 03:35:01 μμ »
Τσόπαρντ είπες; Χα χα χα! Θεός! Φαντάζομαι τα μούτρα της... :dielaughing:
Χαχαχαχαχαχα ναί Θοδωρή! Το τσόπαρντ!! Χα0χα0χα0χα0χα0χ0α! Ή τα Hublot που τα έλεγε η γιαγιά μου Χούμπλοτ!! Χα0χα0χα0χ0α0χα0χ0αχ0α. Τις σκοτώσαμε τις εταιρείες!! :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος dmjst

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 04:28:26 μμ »
Όπως έλεγε και ένας παλιός ηθοποιός....

"δε θέλω να το μάθω, θέλω να το φάω"......

Ας το μάθω το τσοπάρντ ή το ταγκ χεουερ αλλά αν δεν το φοράω κιόλας τι έγινε????

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 04:29:00 μμ »
Χαχαχαχαχαχα ναί Θοδωρή! Το τσόπαρντ!! Χα0χα0χα0χα0χα0χ0α! Ή τα Hublot που τα έλεγε η γιαγιά μου Χούμπλοτ!! Χα0χα0χα0χ0α0χα0χ0αχ0α. Τις σκοτώσαμε τις εταιρείες!! :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Καλα Κωστα, δεν νομιζω οτι η γνωστη πια γιαγια σου, ειναι εξαιρεση με την Hublot. Μεχρι 3 χρονια πριν Χαμπλοτ τα ελεγα και εγω :P :P :P
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 04:33:59 μμ »

Καλα Κωστα, δεν νομιζω οτι η γνωστη πια γιαγια σου, ειναι εξαιρεση με την Hublot. Μεχρι 3 χρονια πριν Χαμπλοτ τα ελεγα και εγω :P :P :P
Κι εγώ Χάμπλοτ τα έλεγα Γιάννη! Άσε και το άλλο, το μεγαλύτερο μπέρδεμα είναι η Jaeger LeCoultre.  ;D

Α) Γιέγκερ Λεκούλτρ?

Β ) Τζάγκερ Λεκούλτρ?

Γ) Ζεζέρ Λεκούλτρ?

Τίιιιι σκατάαααα είιιιιναιιιιι?? :P

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 04:36:29 μμ »
Α και ξέχασα και την Ulysse Nardin. Άαααλλο μανίκι εδώ! ;D

Α) Γιουλίς Ναρντίν?

Β) Γιουλίς Ναρντάν?

Γ) Γιουλίς Ναρντέν?

Δ) Ουλίς Ναρντέν?

Ε) Ουλιζέ Ναρντέν?

Εεεεεμα πιάαααα!!!