Καλησπέρα σε όλους,
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα rolex Daydate President. Όπως ίσως καταλαβαίνετε λόγω κόστους του συγκεκριμένου ρολογιού μόνο σε preowned θα μπορούσα να κοιτάξω κάτι ρεαλιστικά, αλλά ακόμα κι αυτό συζητιέται.
Έχω βρει τιμές σε μοντέλα όπως το 18238 και το 1807 που παίζουν από 7900 ευρώ και 5450 ευρώ, και τα δύο από το ora24.gr. Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής:
1. Τι παζάρι θεωρείτε μπορεί να πέσει αν πάει κανείς από εκεί με τα λεφτά στο χέρι που λέει ο λόγος? Σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να διαθέσω 8000 ευρώ, ρεαλιστικά θε έλεγα ότι μπορούσα να διαθέσω γύρω στα 2000-2500. Υπάρχει περίπτωση να κατεβάσω τόσο την τιμή αυτού που έχει 5450 ευρώ?
2. Βλέπω ότι τα ρολόγια αυτά είναι δεκαετίας του 70. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ή να φοβηθώ? Το ρολόι δεν θα το φοράω μια στο τόσο, αλλα θα είναι το κανονικό, ένα και μοναδικό μου ρολόι. Μήπως, υπάρχουν κρυφά κόστη στην αγορά μεταχειρισμένου ρολογιού που δεν υπολογίζω?
3. Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο κατάστημα? Υπάρχει περίπτωση παρόλο που γράφει πως τα rolex πωλούνται μαζί με τα χαρτιά και τα κουτιά τους, παρόλα αυτά να μην είναι αυθεντικά ή να είναι σε κακή κατάσταση εσωτερικά?
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.