0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
για ποιο λογο δεχτηκες επιθεσεις?
Bρε παιδιά μη το συνεχίζουμε άλλο, δεν έχει νόημα το τι έγινε πριν χρόνια, άλλωστε το θέμα διευκρινίστηκε, ο admin αναγνώρισε πως έκανε λάθος και κινούμαστε σύμφωνα με την άποψη όλων των μελών πως τα homage είναι αλλο πράγμα από τα replica Πάμε να ασχοληθούμε με τα ρολογάκια μας
παιδια ειναι πολυ λιγα τα ρολογια homage που ''συναλασονται'' στις αγγελιες μας οποτε πολυ μεγαλο θεμα εγινε χωρις σημαντικό λόγο. Δεν ειμαστε και το homageforum.com....... Ειμαι απο τους 1ους που ξεκινησαν στο παρελθον να αγοραζουν ή να βαζουν αγγελιες για παρομοια ρολογια και εχω ''ακουσει΄΄ πολλες κατηγοριες και εχω δεχτει πολλες ''επιθεσεις'' απο πρωην moderators (βλέπε george) & απο nanagno αλλα δεν κρατησα κακκία σε κανεναν τους.
Εγω θα το γραψω αυτο που εχω στο μυαλο μου διοτι θα σκασω αν δεν το πωΓιατι εγινε αναφορα μονο στου "nicolasg" to hommage και δεν εγινε και σε αλλουςή γιατι δεν γραφτηκε ουδετερα!ευχαριστωφΚωστας
Αρχικά είχα πει να μην συμμετάσχω στο θέμα. Όμως η απάντηση που δόθηκε ως δικαιολογία κατά την γνώμη μου είναι παιδαριώδης.
θα σου πω εγώ τον λογο που έγινε μόνο σε αυτό το μέλος. Γιατί είναι monteraitor σε άλλο φόρουμ το οποίο δημιουργήθηκε μετά από την αποχώρηση του πρωιν εδω monteraitor. Και αυτό είναι κόκκινο πανί για τον Nanagno .Βέβαια μετά το μήνυμα μου και αν ισχύουν αυτά που έγραψε το μέλος Πόντιος περιμένω η το κλείδωμα του θέματος η την διαγραφή μου.Όλα τα υπόλοιπα από τον Nanagno είναι δικαιολογίες. Η πραγματική αλήθεια είναι αυτή που έγραψα είτε αρέσει είτε δεν αρέσει.
Χαχα PanosI ++. dikeos, ειμαι σιγουρος οτι με αυτο που κάνεις δεν συμφωνει κανένας. Μαλιστα ειναι σημαντικο να καταλάβεις το ποσο αχρηστος γινεσαι.