Αποστολέας Θέμα: Seiko Monster  (Αναγνώστηκε 8173 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος asdf0r

• Just Registered
    • Προφίλ
Seiko Monster
« στις: Φεβρουάριος 23, 2012, 07:55:51 μμ »
Καλησπερα και καλως ηρθα και σας βρηκα  :)
Προσφατα ανακαλυψα το forum και μου εκανε θετικη εντυπωση καθως εχω ενα κολληματακι με τα ρολογια
Τις τελευταιες μερες ψαχνομαι για ενα ανθεκτικο αναλογικο ρολόι (εχω ηδη ενα ψηφιακο casio G-7900) και τεινω προς το Seiko Monster του οποιου η τιμη απο οτι εχω δει και στο internet, ειναι προσιτη για το πορτοφολι μου. Προς το παρον τεινω προς ηλεκτρονικη αγορα που απο οτι εχω βρει μεχρι στιγμης παιζει γυρω στα 140-160 ευρω. Θα ηθελα να ρωτησω ομως αν γνωριζει κανεις καποιο καταστημα στην αθηνα (κατα προτιμηση κεντρο) που 1)εχει το συγκεκριμενο ρολοι 2)θα μπορουσε να μου το πουλησει πανω κατω σε μια τετοια τιμη  ;)
Επισης κατα προτιμηση το black τερατακι  :D

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: Seiko Monster
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 23, 2012, 10:00:04 μμ »
Καλησπέρα και καλές δημοσιεύσεις εύχομαι!Στο θέμα μας τώρα,το ρολόι είναι γιαπωνέζικο κι ως εκ τούτου συμφέρει η αγορά από εξωτερικό,καθώς οι τιμές εδώ είναι απαγορευτικές.Εγώ έχω το πορτοκαλί,είναι πολύ καλό ρολόι για τα λεφτά του!Το αγόρασα από creationwatches.com :)

Ότι άλλο θελήσεις,εδώ είμαστε :D

Αποσυνδεδεμένος asdf0r

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 24, 2012, 02:00:54 μμ »
Κατάλαβα, ελληνική πρωτοπορεία οι τιμές  >:(
το κατάστημα που λες είναι αξιόπιστο και καλό σε τιμές γενικότερα? Θα χρειαστεί να πληρώσω τελωνεία?

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 24, 2012, 02:11:32 μμ »
To εν λόγω ηλεκτρονικό κατάστημα είναι αξιόπιστο,το επιβεβαιώνω τόσο εγώ όσο και άλλα μέλη του φόρουμ που έχουν αγοράσει από εκεί.Θέμα τελωνείου τίθεται,αλλά δεν έχω ακούσει κανέναν τελικά να πληρώσει...τώρα άμα είσαι εσύ ο ''τυχερός'',τι να πω...υπό κανονικές συνθήκες δεν έχεις λόγο να φοβάσαι πάντως...Βέβαια,ακόμα και στην περίπτωση που τελικά περάσεις τελωνείο(πράγμα που το απεύχομαι)το συνολικό ποσό θα είναι σίγουρα μικρότερο από την τιμή που θα βρεις εδώ για το monster.

Γενικά να ξέρεις ότι ελβετικά ρολόγια συμφέρει να αγοράζουμε από εδώ,ενώ ιαπωνικά από εξωτερικό ;)

Αποσυνδεδεμένος asdf0r

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 24, 2012, 02:32:09 μμ »
Όταν λες θέμα τελωνείου τίθεται, εννοείς ότι περνάει τελωνείο αλλά δεν πληρώνω τίποτα; Δεν ξέρω τι παίζει με τελωνεία για αυτό ρωτάω, ότι έχω παραγγείλει μέχρι στιγμής μου ήρθε κατευθείαν στα χέρια μου δεν πήρα πρέφα τίποτα τελωνεία.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 24, 2012, 03:03:57 μμ »
Κανονικά οτιδήποτε είναι πάνω από 15€(ας με διορθώσει κάποιος στο ποσό αν κάνω λάθος) και δεν προέρχεται από χώρα εντός Σένγκεν περνάει τελωνείο.Απλά υπάρχουν κάποια tricks και γλιτώνεις τελικά το ''κοστουμάκι'' του τελωνείου,όπως η μείωση της τιμής,η αναγραφή πχ damaged item πάνω στο αντικείμενο που αγοράζεις κ.α.
Οπότε ή αυτά που είχες πάρει ήταν από ΕΕ ή είσαι τυχερός και δεν πλήρωσες κάτι εξτρά!

Αποσυνδεδεμένος asdf0r

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 24, 2012, 04:39:09 μμ »
Κανονικά οτιδήποτε είναι πάνω από 15€(ας με διορθώσει κάποιος στο ποσό αν κάνω λάθος) και δεν προέρχεται από χώρα εντός Σένγκεν περνάει τελωνείο.Απλά υπάρχουν κάποια tricks και γλιτώνεις τελικά το ''κοστουμάκι'' του τελωνείου,όπως η μείωση της τιμής,η αναγραφή πχ damaged item πάνω στο αντικείμενο που αγοράζεις κ.α.
Οπότε ή αυτά που είχες πάρει ήταν από ΕΕ ή είσαι τυχερός και δεν πλήρωσες κάτι εξτρά!
Τότε από ότι φαίνεται ήμουν τυχερός τόσα χρόνια που ποτέ δεν χρειάστηκε να πληρώσω τελωνεία.
Ευχαριστώ λοιπόν για τις διευκρινήσεις και τις άμεσες απαντήσεις. Από ότι φαίνεται θα το παραγγείλω από το site που είπες αρχικά. Έψαχνα ένα φτηνό και παράλληλα αξιόπιστο (όσο γίνεται για την τιμή του) ρολόι και κατέληξα στο τερατάκι. Οπότε σύντομα θα ανήκω και εγώ στο monster club  ;D

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 24, 2012, 09:20:44 μμ »
Να'σαι καλά και καλή αγορά εύχομαι!Μια τελευταία διευκρίνηση μόνο...θα σε ρωτήσουν με τί να στο στείλουν...απλό ταχυδρομείο ή fedex...εσύ πες τους με απλό,αυτοί θα στο στείλουν με fedex αλλά όλα καλά θα πάνε ;D

Αποσυνδεδεμένος asdf0r

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 24, 2012, 09:25:35 μμ »
Να'σαι καλά και καλή αγορά εύχομαι!Μια τελευταία διευκρίνηση μόνο...θα σε ρωτήσουν με τί να στο στείλουν...απλό ταχυδρομείο ή fedex...εσύ πες τους με απλό,αυτοί θα στο στείλουν με fedex αλλά όλα καλά θα πάνε ;D
Μες στο μυαλό μου είσαι! Πραγματικά αυτό θα ρωτούσα τώρα, αλλά μου έβγαλε μήνυμα πως δημοσιεύθηκε νέο μήνυμα και είπα πρώτα να το δω. Οπότε εκεί που λέει για fedex δεν το τσεκάρω αλλά παρ' όλα αυτά θα έρθει με fedex? Και πόσο περίπου να υπολογίζω σε μέρες?
Και κάτι τελευταίο: Για zulu straps να διαλέξω 20mm ή 22mm?

Το ξέρω γίνομαι πρήχτης αλλά υπόσχομαι φωτογραφίες με την παραλαβή και του seiko αλλά και του υπάρχοντος casio! 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 24, 2012, 09:35:02 μμ από asdf0r »

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 24, 2012, 09:38:38 μμ »
Μες στο μυαλό μου είσαι! Πραγματικά αυτό θα ρωτούσα τώρα, αλλά μου έβγαλε μήνυμα πως δημοσιεύθηκε νέο μήνυμα και είπα πρώτα να το δω. Οπότε εκεί που λέει για fedex δεν το τσεκάρω αλλά παρ' όλα αυτά θα έρθει με fedex? Και πόσο περίπου να υπολογίζω σε μέρες?
Και κάτι τελευταίο: Για zulu straps να διαλέξω 20mm ή 22mm?

Το ξέρω γίνομαι πρήχτης αλλά υπόσχομαι φωτογραφίες με την παραλαβή και του seiko αλλά και του υπάρχοντος casio! 8)

20mm

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 24, 2012, 10:07:18 μμ »
Κοίτα εμένα με απλό ταχυδρομείο πέρυσι μου είχε κάνει 2 βδομάδες,οπότε με fedex υπολόγιζε πολύ λιγότερο.Στα λουράκια σου απάντησε πολύ σωστά ο Κώστας,μόνο 20άρια πρέπει να κοιτάς!

Μην ανησυχείς,όλοι μας πάνω-κάτω με ατελείωτες ερωτήσεις ξεκινήσαμε! :D Με το καλό να έρθει και να δούμε και φωτό! :)

Αποσυνδεδεμένος asdf0r

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 15, 2012, 10:22:39 πμ »
Update:
Τελικά αγόρασα το τερατάκι από το creationwatches αλλά έχω μια απορία. Μου δώσανε tracking number από hongkongpost και στο site της hongkongpost μου λεει οτι το δέμα έφυγε από τη hongkongpost στις 11 μαρτίου. Στο site των ελτα όμως που βάζω το tracking number δεν μου εμφανίζει τίποτα. Λέτε να έχει κολήσει σε κανα τελωνείο? Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει έρθει?

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 15, 2012, 10:37:46 πμ »
Βιάζεσαι λιγάκι.Είπαμε,είναι γρήγοροι αλλά όχι κι έτσι.Να ξέρεις ότι στο site των ΕΛ.ΤΑ. θα δεις ενημέρωση απο τη στιγμή που το δέμα θα μπεί στην Ελλάδα.Μέχρι τότε θα σου γράφει ότι δε βρέθηκαν πληροφορίες.Κάνε λίγη υπομονή.Όλα καλά.....

Αποσυνδεδεμένος asdf0r

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 15, 2012, 10:45:38 πμ »
Βιάζεσαι λιγάκι.Είπαμε,είναι γρήγοροι αλλά όχι κι έτσι.Να ξέρεις ότι στο site των ΕΛ.ΤΑ. θα δεις ενημέρωση απο τη στιγμή που το δέμα θα μπεί στην Ελλάδα.Μέχρι τότε θα σου γράφει ότι δε βρέθηκαν πληροφορίες.Κάνε λίγη υπομονή.Όλα καλά.....
Απλά ρωτάω επειδή έχει ήδη φύγει από hongkong εδώ και 5 μέρες. Η παραγγελεία απεστάλη στις 29 Φεβρουαρίου όπου πήρα και το tracking number. Λογικά δεν θα έπρεπε να μου γράφει έστω ότι είναι στο αεροδρόμιο? Υπάρχει περίπτωση σε κάποιες παραγγελίες το tracking number να μην "μεταφέρεται" στα ελτα και να μην το εμφανίζει το site τους?

Αποσυνδεδεμένος dimitris_sg

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 15, 2012, 10:49:45 πμ »
creationwatches και τελωνειο εχουν "τσακωθει" ευτυχως για μας! Μην ανησυχεις. Κατσε και χαζεψε φωτο και βιντεο απο τη ρολογαρα που περιμενεις και μην αγχωνεσαι!  8)

Αποσυνδεδεμένος asdf0r

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 15, 2012, 06:33:43 μμ »
Τι διάολο δουλεύει κανείς στο αεροδρόμιο από εδώ?  ;D
Λίγες ώρες μετά το post μου ανανεώθηκε η ενημέρωση για το δέμα και λέει πως είναι στο αεροδρόμιο  :D
beware photos will be added soon!  8)

Αποσυνδεδεμένος asdf0r

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 16, 2012, 12:12:14 μμ »
Σήμερα κατεύθασε το τερατάκι μου. Όπως υποσχέθηκα ακολουθούν φωτογραφίες με το τερατάκι να ποζάρει δίπλα στον βετεράνο του πολέμου G-shock G-7900. Ο παππούς Sea Pathfinder SPF-70, δεν συμμετείχε στη φωτογράφηση καθώς επέμενε να μείνει κρεμασμένος στο μπαλκόνι για να απολαύση τον ήλιο (φόρτιση) και να προετοιμαστεί για την προσεχή εξόρμηση στο βυθό όπου θα καταγράφει τα βάθη με το βυθόμετρο του στο δεξί μου χέρι, ενώ ταυτόχρονα θα διηγείται τις ιστορίες στο νεότερο μέλος της οικογένειας seiko monster που θα παίρνει το βάπτισμα του πυρός στο αριστερό μου χέρι. :-({|=

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 16, 2012, 12:13:59 μμ »
Μεγειές, καλοφόρετο, σταθερή αξία το monster!!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος asdf0r

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 23, 2012, 07:32:38 μμ »
Ερώτηση: Επειδή το seiko monster δεν έχει hacking feature, μπορώ να γυρνάω αντίστροφα την κορώνα για να σταματάω τον λεπτοδείκτη και να ρυθμίσω ακριβώς το ρολόι ή μπορεί να προκαλέσω ζημιά στον μηχανισμό;

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 23, 2012, 07:56:32 μμ »
Άμα το κάνεις συνέχεια τότε κινδυνεύει το ρολόι...γενικά ΜΗΝ το κάνεις πάντως!!Ακόμα και να το ρυθμίσεις τέλεια,αυτόματο είναι,θα αυξομειώνεται συνέχεια ;)