Επενδυτικά κανένα ρολόϊ δεν αξίζει πραγματικά εκτός απο ελάχιστες περιπτώσεις.
Στο θέμα μας τώρα,θα σου πω κάτι πολύ συνηθισμένο αλλά και συνάμα πολύ σωστό.Ότι ποσό κι αν σκόπευες να διαθέσεις θα στο έλεγα,πόσο μάλλον τώρα που μιλάμε για 5000,00€ και 7000,00€.Το ρολόϊ που θα διαλέξεις φρόντισε να είναι αυτό που σου κάνει το κλίκ και σου αρέσει πραγματικά.Μα θα μου πεις,αυτό είναι το πρόβλημά μου,ότι μου αρέσουν και τα τρία το ίδιο.Το καταλαβαίνω.Έχε υπ'όψιν σου ότι ένα ρολόϊ είναι διαχρονικό,όχι μόνο όταν έχει καλή αξία μεταπώλησης,αλλά και όταν περνάει ακετό χρόνο στο χέρι μας.Στο κάτω κάτω αυτό είναι που σ'ενδιαφέρει περισσότερο.
Σύμφωνα με τα δικά μου γούστα θα επέλεγα,χωρίς δεύτερη σκέψη,ένα απο τα δυο Rolex.
Σε ότι αφορά τον όρο επένδυση να ξεκαθαρίσουμε ότι επένδυση είναι κάτι το οποίο αγοράζοντάς το σήμερα,θα μας αποφέρει αύριο περισσότερα απ'οτι ξοδέψαμε για να το αποκτήσουμε π.χ. ένα οικόπεδο.
Επομένως αγορές αυτοκινήτων,μηχανών,σκαφών,ρολογιών κ.τ.λ. κάθε άλλο παρά επένδυση μπορούν να θεωρηθούν.Ειδικά το αυτοκίνητο (πτώση αξίας,τέλη,ασφάλεια,συντήρηση,καύσιμα) είναι κανονική αφαίμαξη.
Sorry αν ξέφυγα λιγάκι απο το θέμα................κουβέντα να γίνεται.