αξίζει να πάει κανείς από τα 900 του χάμιλτον στα 1500 του φορτις ή τα 3000 του IWC;
Το hamilton μπορεις να το παρεις πολυ πιο κατω γιατι η απλη εκδοση εχει 950€ αρχικη.
Σε φορτις μπορεις να βρεις και καποια με 1500€ αρχικη. Στα sinn μπορεις να βρεις καμποσα με 1000€ με 7750.
Το iwc pilot chrono ειναι απο τα ομορφοτερα και διαχρονικοτερα ρολογια και με τεραστια ιστορια.
Απο την αλλη θα σου πω καθαρα τη γνωμη μου. Η διαφορα του Fortis με το Hamilton ειναι τεραστια....Οποτε τα λεφτα που θα δωσεις παραπανω αξιζουν. Οταν πηρα το Fortis ημουν ετοιμος να παρω το Xwind..Οταν ομως ειδα μονο και μονο το κρυσταλλο καταλαβα τι διαφορα εχει. Αν θες δες το και μονος σου και θα με θυμηθεις.
Οπως παραθετεις τα ρολογια, ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις. Δεν μπορω να σου πω οτι τα διπλασια σχεδον του IWC αντιστοιχουν στη διαφορα με το Fortis σε ποιοτητα και μηχανισμο. Ειμαι και αρρωστακι με την Fortis ομως και δεν μπορω να ειμαι αμεροληπτος
Παντως οποτε περναω απο βιτρινα και βλεπω το IWC pilot chrono κανω σαν παιδακι που βλεπει στο παιχνιδαδικο τα νεα TRANSFORMERS
Το μονο που εχω να προτεινω ειναι εφοσον θα δωσεις λεφτα, να παρεις κατι με χαρακτηρα. Ενα pilot-diver-military-dress (ενα απο αυτα) και να μην παρεις απλως ενα ρολοι με πολλα δεικτακια και υποκαντραν γιατι ενα ρολοι με στυλ θα το εχεις στη συλλογη σου και θα μετραει
Δες και στο τοπικ 'swiss made/swiss movement εως 1000+' καποια τελευταια ποστ