Το ότι βρίσκω το συγκεκρίμενο ρολόϊ -
SEIKO VELATURA KINETIC DIRECT DRIVE SRH001P1- μόνο 750€ απο 900€ κ 950€ με προβληματίζει...Είχα την εντύπωση ότι κάνει περίπου 1000€ το συγκεκριμένο μοντέλο...Aκόμη και στο Internet το έχω βρει 898€...Υπάρχει περίπτωση να είναι "φορεμένο" και γι'αυτό να είναι στην τιμή των 750€;
Ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα...Όταν κάνεις μία αγορά ενός ρολογιού από ένα κατάστημα αν ο πωλητής πάει να πουλήσει το ρολόϊ που έχει στην βιτρίνα του καταστήματος σημαίνει κάτι αυτό;Δηλαδή θέλω να πω πως κανονικά δεν θα πρέπε να πουλήσει ένα ρολόϊ που να είναι στο "κουτί" του σφραγισμένο...;;;Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί είμαι καινούριος στον χώρο και δεν ξέρω πολλά πράγματα...
Σκοπεύω να δώσω έως και 1000€ και ΔΕΝ θέλω να πάνε χαμένα!
Πάντως η πρώτη μου αγορά ρολογιού είχε γίνει -με τον τρόπο που προανέφερα- πριν από 10 χρόνια περίπου...Είχα δει ένα ρολόι στην βιτρίνα ενός καταστήματος και μου έδωσε αυτό που ήταν στην βιτρίνα και όχι κάποιο άλλο...Παρόλα αυτά ζει ακόμα...
Για την ιστόρια έχω ένα CASIO τώρα το οποίο ΔΕΝ μου έχει χαλάσει ποτέ και πάει πάντα στην ώρα του!
Υ.Γ. Μου αρέσουν και τα TAG Heuer αλλά από μία έρευνα που έκανα είδα ότι βγαίνω πολύ εκτός προϋπολογισμού....
Το
SEIKO VELATURA KINETIC DIRECT DRIVE SRH001P1 πάντως μου αρέσει αρκετά και προς αυτό κλείνω για να αγοράσω...
Δεν ξέρω αν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο έως 1000€ χωρίς Chronograph...Να είναι στο στυλ του μοντέλου που σας είπα...Thanks!