δεν ειναι μονο αυτες οι 2 πλευρες,εγω το βλεπω οτι ενα καλο σεικο μπορω να το βρω με αυτοματη μηχανη στα 200-400 ευρω και ειναι πολυ καλο αλλα απο κει και περα στα 1000 ευρω δεν ειναι αλλες ελβετικες εταιρειες αξιολογες με μια ετα 2824/2 καλη εκδοση ,κρυσταλλο ζαφειρι,ιστορια και αλλα πολλα? εκεινη την 6138/39 γιατι δεν την παραγει πελον εκει στα 300 ευρω να πουλαει σαν τρελλη?εκει να δεις χαμος,αμα εχεις τεοιες αυτοματες βρε eis στην φαρετρα σου τι να το κανω το kinetic?ενα χρονογραφο αυτοματο να κανει κατω απο τα 1000 ευρω οπως οι 6138/39 να πω μπραβο.
εσυ eis στα 1.000 ευρω θα παρεις σεικο αυτοματο και εαν ναι ποιο?
george_ δηλαδη η αποψη σου ειναι οτι αν δινεις 200-400Ε παρε Seiko αλλα απο κει και πανω παρε ενα ελβετογερμανικο με ΕΤΑ 2824.
Σωστο εν μερει διοτι πραγματι σ αυτα τα λεφτα υπαρχουν αξιολογες ευρωπαικες προτασεις,τις οποιες κι εγω εχω τιμησει δε λεω.Αλλα για ποιο λογο ομως αν καποιος παρει κατι διαφορετικο ειναι λαθος?
Οταν ο μεσος καταναλωτης ζηταει ενα oμορφο, αξιοπιστο ποιοτικο ακριβες και χωρις απαιτησεις ρολοι για να κανει τη δουλεια του 10-20 χρονια,γιατι να του πω μην παιρνεις κινετικ η ecodrive η ξερω γω τι αλλο;
Συλλογη θα κανει η την τρελλα μας νομιζεις εχουν ολοι βρε george_ .