εγω φιλε diabolic αθηνα ζω αλλα τυγχανει να ξερω το μαγαζι.εσυ προφανωs ανηκειs sτη κατηγορια που μπαινειs σε ενα μαγαζι δεν σεβεσαι τπτ και ζηταs οτι γουσταρειs νομιζονταs οτι ο αλλοs σε εχει αναγκη.δεν ειναι ετσι θα μου επιτρεψειs να σου πω.αν δεν σεβεσαι τον αλλο δεν θα σε σεβαστει και αυτοs.γιαυτο μιλησα για τροπο που μπορει να ζητησε οτι ζητησε ο φιλοs.
Φίλε Δημήτρη, δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία, απλά αναφέρω (ίσως να παραφέρθηκα λιγάκι) ότι πρέπει οι καταστηματάρχες να βάλουν επιτέλους μυαλό και να προσπαθούν να κερδίσουν τους πελάτες παρά να τους χάνουν.
Αν είχαν σωστή σκέψη θα σκεφτόντουσαν ότι θα ήταν προτιμότερο να χάσουν λίγα ευρώ και να βάλουν έστω και λίγα χρήματα στο ταμείο, παρά να μην βάλουν απολύτως τίποτα και να περιμένουν κάποιον άλλο υποψήφιο πελάτη που δεν θα ζητήσει έκπτωση.
Επίσης, επειδή ασχολούμαι εδώ και χρόνια με τις αγοραπωλησίες μέσω νετ, ξέρω όσο να ναι τι πρόκειται να περιμένω από τους περισσότερους αγοραστές.
Πάντα προτού κάνω κάποια αγορά ρωτάω για να μάθω την τιμή (πολύ σημαντικό καθώς πολλοί δεν το κάνουν) και βλέπω αν με συμφέρει ή όχι.
Αν όχι απλά λέω ότι θα το σκεφτώ και φεύγω και σε καμία περίπτωση δεν επιμένω και έτσι είναι το σωστό.
το να ζηταμε εκπτωση ειναι κατι πολυ λογικο και κατανοητο ο τροπος που θα το ζητηση ο καθενας ειναι διαφορετικος .αλλα δεν μπορω να ακουω οτι ειδικα σ αυτο το γκρουπ ειναι στανταρ το 25-30% γιατι ξαναλεω δεν βγενει .αν εισαι καλος πελατης μπορει να σου κανει και παραπανω ειναι δικο του θεμα το τη θελει να βγαλει ο καθενας η και να μην βγαλει τιποτα .και εγω πηγα και αγορασα ενα ποδηλατο γκοστ και το ειχε προσφορα -40% .το ειχε το συγκεκριμενο μαγαζι προσφορα δεν το εχουν ολοι οι αντιπροσωποι με αυτη την τιμη .ετσι ειναι και το ρολοι .
Φίλε Λευτέρη δεν πιστεύω να πήρες το κόκκινο Ghost (SE 7000) το 52άρι?

Το ζαχαρώνω εδώ και καιρό αλλά πρέπει να δίωξω πρώτα το παλιό μου Ghost...

BTW Τα συγκεκριμένα μοντέλα ήταν περσινά και μόνο στα πολύ ακριβά η έκπτωση ήταν 40%. Στα υπόλοιπα ήταν 25-30%. Απλά να ξέρεις ότι στο Εξωτερικό απ ότι είδα οι τιμές τους μαζί με τα μεταφορικά και με απόδειξη ΦΠΑ που πάει στο Ελληνικό κράτος (ναι αλήθεια λέω!) ήταν έως και 250 ευρώ επιπλέον φθηνότερα.
Πάντως αυτό που ξέρω εγώ και βλέπω να το εφαρμόζουν και πολλοί στο εξωτερικό αλλά και λίγοι στην Ελλάδα είναι να κερδίζουν τους πελάτες με μία γενναία έκπτωση (όσο τους παίρνει δηλαδή) και με πολύ καλή υποστήριξη.