Αποστολέας Θέμα: μηχανες  (Αναγνώστηκε 246332 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: μηχανες
« Απάντηση #260 στις: Ιούνιος 11, 2014, 10:59:23 πμ »
Μενω σε αυτο που ειπε ο Χρηστος, το οποιο ειναι και το πιο σωστο. Ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων.
Τωρα, τα εφαγα τουμπες με το σκουτερ, τα σκουτερ ειναι σκοτωστρες και αλλα τετοια γραφικα, δε μου λενε κατι. Αυτα τα λεγαμε στο λυκειο. Ημαρτον........
Εκθετεις τον εαυτο σου οταν λες οτι περασαν απο τα χερια σου πολλες μηχανες αλλα τα βρηκες σκουρα με τα σκουτερ.

Sent from my LG-Optimus L7 using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:01:56 πμ »
Νικόλα με διαφορετικό τρόπο οδηγείται μία μηχανή, με διαφορετικό ένα σκούτερ. Δε σημαίνει πως επειδή είναι δίτροχο το σκούτερ πως θα πλαγιάζεις πχ όπως ένα μοτάρ. Θέλει άλλη νοοτροπία.
Όταν τα τζιποειδή-σουβ γίνανε μόδα προ δεκαπενταετίας, κάνανε πλούσιους τους φαναρτζήδες γιατί οι ιδιοκτήτες τους τα οδηγούσαν όπως τα προηγούμενα αυτοκίνητά τους.
Εσύ άλλα πράματα αναζητείς στο δίτροχό σου από έναν με σκούτερ.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:04:23 πμ »
Άχρηστο ρολόι το Καλατράβα και μεγάλη μούφα γιατί όταν κολυμπώ στην πισίνα μου βγάζει μπουρμπουλήθρες.

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:09:26 πμ »
Και ειναι και το θεμα της εμφανισης μετα ρε παιδια , σαν σκρίνιο με ροδες ενα πραμα .Πολυ πλαστικο .Τεσπα ,ειπαμε ,γουστα ειναι αυτα .Ισως  ειμαι παλιομοδιτης ,βλεπω καθε χρονο ο μεσος ορος της ηλικιας των αναbατων μεγαλωνει ,τα σκουερ πληθαινουν ,οι μηχανες μειωνονται και πανε μονο σπιτι καφετερια .Παλια οταν ειμασταν πιτσιρικαδες ειχαμε ποστερ με guzzi le mans ,norton comando ,ducati 900ss και cafe racers ,τωρα τι βαζουν οι πιτσιρικαδες ? Integra ,Tmax και sym ?

Αποσυνδεδεμένος Kalogeros

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:11:16 πμ »
Ετσι όπως τα λεει ο blackbird..
Αν και μερικά scooter στρίβουν σαν μηχανές ... Η ουσία ειναι αυτή...
Οτι τα scooter πλέον πουλάνε γιατι ο άλλος θελει την ευκολία του..
Να σταματήσει .. να βαλει μέσα  το κρανακι του.. να κανει τα ψώνια του - το καφεδάκι του χωρις να κουβαλάει κράνος γαντια..να μην ανεβοκατεβάζει ταχύτητες με συμπλέχτη μέσα στη κίνηση κλπ κλπ..
XΡΗΣΤΟΣ

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:12:48 πμ »
Και ειναι και το θεμα της εμφανισης μετα ρε παιδια , σαν σκρίνιο με ροδες ενα πραμα .Πολυ πλαστικο .Τεσπα ,ειπαμε ,γουστα ειναι αυτα .Ισως  ειμαι παλιομοδιτης ,βλεπω καθε χρονο ο μεσος ορος της ηλικιας των αναbατων μεγαλωνει ,τα σκουερ πληθαινουν ,οι μηχανες μειωνονται και πανε μονο σπιτι καφετερια .Παλια οταν ειμασταν πιτσιρικαδες ειχαμε ποστερ με guzzi le mans ,norton comando ,ducati 900ss και cafe racers ,τωρα τι βαζουν οι πιτσιρικαδες ? Integra ,Tmax και sym ?
Εχεις οδηγήσει Integra ..?
Tmax ..?
Αν οχι .. Μετα την οδήγηση δικαιούσαι να πεις οτι θελεις ..
Και απο θεμα εμφάνισης ..
Το 530 δεν σου αρεσει ..;
XΡΗΣΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:14:49 πμ »
Με προτρεψατε να οδηγησω διαφορα υπερσκουτερ των δεκα χιλιαδων ευρω ,εγω απλα σας προτεινω να οδηγησετε μια μηχανη ,οποιαδηποτε ,γιαπωνεζικη ,εγγλεζικη ή ιταλικη (ακομα καλυτερα ) των δεκα χιλιαδων ευρω .

το βιντεο ειναι δικο μου,τραβηγμενο το 2007,
ειχα στην κοτοχη μου το hornetακι 2002-2009

δυστυχως το 919 το εδωσα  λογω οικονομικων..

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:23:04 πμ »
Ο Χρηστός και η Παναγία με κοψωχόλιασες ρε......
Αλητόπαιδα μην τρέχετε βρεεεεεεεε..............
Ιησους Χριστός Νικά, φτου φτου φτου..........

:P :P :P :P :P :P :-* :-* :-* :-* :-* :-* :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:25:46 πμ »
Εχεις οδηγήσει Integra ..?
Tmax ..?
Αν οχι .. Μετα την οδήγηση δικαιούσαι να πεις οτι θελεις ..
Και απο θεμα εμφάνισης ..
Το 530 δεν σου αρεσει ..;

Integra και tmax  οχι και πιθανον δεν θα οδηγησω ποτε ,δεν τυχαινει να γνωριζω κανεναν που θα εδινε δεκα χιλιαρικα για σκουτερ .

Αυτο το 530 ηταν καλο .

Απο ιταλικη βιοτεχνια ,130 κιλα και το γκαζι της αρκουδας ,σοκ και δεος .

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:27:40 πμ »
Άμα ειςαι Αθηνα έλα να σου δωσω να οδηγήσεις ...
Τωρα ξερεις εναν..
Και Ασε τα εντουροειδη για κανα κατσαβραχο..
XΡΗΣΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:29:51 πμ »
Ο Χρηστός και η Παναγία με κοψωχόλιασες ρε......
Αλητόπαιδα μην τρέχετε βρεεεεεεεε..............
Ιησους Χριστός Νικά, φτου φτου φτου..........

:P :P :P :P :P :P :-* :-* :-* :-* :-* :-* :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αλλες εποχες φιλε!
αλλες κ@υλες, και πολλα αλλα...

το θεμα ειναι πλεον τι χρειαζεται καποιος,και κατα ποσο μπορει να ανταπεξελθει σε αυτο.
το 350 δεν το αλλαζω για μεσα στην πολη.
πρακτικοτητα, κ.λ.π.

ΑΛΛΑ αν μπορουσα να εχω και μια μοτοσυκλετα για σ/κ θα ηταν υπεροχα...
μου λειπουν αυτες οι βολτες παρα πολυ

οταν ομως τα ζυγισα, πιο αναγκαιο μου ειναι ενα μηχανακι που μου καλυπτει το 80% της χρησης που θα κανω,
παρα ενα που μιλαει στην καρδια

το τμαχ ειναι υπεροχο,
απλα αν ειχα την δυνατοτητα να επιλεξω,αναμεσα στα δυο
θα πηγαινα στο ιντεγκρα καθαρα και μονο για την πιο ''μοτοσυκλετιστικη'' αισθηση οδηγησης

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:36:47 πμ »
Time is the most undefinable yet paradoxical of things; the past is gone, the future is not come, and the present becomes the past even while we attempt to define it, and, like the flash of lightning, at once exists and expires.  ~Charles Caleb Colton

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:37:13 πμ »
Άμα ειςαι Αθηνα έλα να σου δωσω να οδηγήσεις ...
Τωρα ξερεις εναν..
Και Ασε τα εντουροειδη για κανα κατσαβραχο..

Μοταρντ ειναι ,με αυτα τα λαστιχα δεν παει ουτε στα χαλικια ,οχι στα κατσαβραχα .
Ευχαριστω παντως για την προσφορα σας να οδηγησω τα σκουτερ σας ,θα σας δωσω και εγω να οδηγησετε το ducati hypermotard , με δικη σας ευθυνη εαν μετα χασετε τον υπνο σας ,τουλαχιστον αυτα τα σκουτερ πουλιουντε ευκολα . ;D
Μη λεω και πολλα γιατι εκτιθεμαι και ευκολα .

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:41:11 πμ »
το βιντεο ειναι δικο μου,τραβηγμενο το 2007,
ειχα στην κοτοχη μου το hornetακι 2002-2009

δυστυχως το 919 το εδωσα  λογω οικονομικων..

Αυτο ειναι ,παρεακι γρηγορο , μηχανες ,ορεινο σροφιλικι .

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:41:59 πμ »

Αλλες εποχες φιλε!
αλλες κ@υλες, και πολλα αλλα...

το θεμα ειναι πλεον τι χρειαζεται καποιος,και κατα ποσο μπορει να ανταπεξελθει σε αυτο.
το 350 δεν το αλλαζω για μεσα στην πολη.
πρακτικοτητα, κ.λ.π.

ΑΛΛΑ αν μπορουσα να εχω και μια μοτοσυκλετα για σ/κ θα ηταν υπεροχα...
μου λειπουν αυτες οι βολτες παρα πολυ

οταν ομως τα ζυγισα, πιο αναγκαιο μου ειναι ενα μηχανακι που μου καλυπτει το 80% της χρησης που θα κανω,
παρα ενα που μιλαει στην καρδια

το τμαχ ειναι υπεροχο,
απλα αν ειχα την δυνατοτητα να επιλεξω,αναμεσα στα δυο
θα πηγαινα στο ιντεγκρα καθαρα και μονο για την πιο ''μοτοσυκλετιστικη'' αισθηση οδηγησης

Όντως έτσι είναι φίλε, άλλες εποχές, άλλες ανάγκες :)

Εγώ πάντως αν πήγαινα για αυτόματο, θα κοιτούσα κάτι τέτοιο

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:58:29 πμ »
Μοταρντ ειναι ,με αυτα τα λαστιχα δεν παει ουτε στα χαλικια ,οχι στα κατσαβραχα .
Ευχαριστω παντως για την προσφορα σας να οδηγησω τα σκουτερ σας ,θα σας δωσω και εγω να οδηγησετε το ducati hypermotard , με δικη σας ευθυνη εαν μετα χασετε τον υπνο σας ,τουλαχιστον αυτα τα σκουτερ πουλιουντε ευκολα . ;D
Μη λεω και πολλα γιατι εκτιθεμαι και ευκολα .
Κι εγω ευχαριςτω ..αλλα αν ήθελα μηχανή θα έπαιρνα ..
Ξερω τι προσφέρει και τι μπορει να κανει..
Περί ορεξεως .. Ο καθένας όπως προειπαμε διαλέγει βάσει προτεραιοτήτων ..
XΡΗΣΤΟΣ

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Ιούνιος 11, 2014, 12:08:57 μμ »
Γενικά έχω παρατηρήσει πως ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που οδηγούν σκουτερ δεν το έχουν το άθλημα.
Οι περισσότεροι όταν πάνε να μπουν ανάμεσα στα αυτοκίνητα, δεν γυρνάνε καν το κεφάλι τους να δουν αν έρχεται άλλο μηχανάκι   :-\
κάτι που συμβαίνει σπάνια από οδηγούς μοτοσυκλετών.
Οι χειρότεροι βέβαια είναι αυτοί που πήραν το 3τροχο και το οδηγούν με το δίπλωμα αυτοκινήτου....

Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω πάντα ποσοστιαία από την καθημερινή παρατήρηση πάνω στο παπί μου...   :)

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Ιούνιος 11, 2014, 12:14:10 μμ »
Και για τον επισκεπτη που μου ειπε οτι εκθετω τον εαυτο μου .
Δεν ισχυριζομαι οτι τα σκουτερ ειναι σκοτωστρες ,απλα εχουν τρισχειροτερη συμπεριφορα απο τις μοτο .Δεν φρεναρουν και δεν στριβουν οπως οι μοτο και αυτο γιατι πολυ απλα τα περισσοτερα εχουν λογω σχεδιασμου μειωνεκτηματα ,μικρους τροχους ,πισωβαρη κατανομη και εκνευριστικη μεταδοση (ειναι και ασχημα σε σχεση με τις μοτο αλλα περι ορεξεως ).Για μερικα μοτοσκουτερ που στην ουσια φαινεται να ειναι μοτο με εμφανιση σκουτερ δεν εχω αποψη αν και απο οτι βλεπω οι τροχοι τους αξακολουθουν να εχουν μικρη διαμετρο .Ενω μια γρηγορη ματια στα χαρακτηριστικα τους δειχνει και μεγαλο βαρος που στα δικυκλα ειναι μεγεθος κρισιμο .
Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι ειναι ακομα πιο επικυνδινα για αναβατες που εχουν μαθει να οδηγαν δικυκλα με κορυφαια περιφερειακα και συμπεριφορα . :D
Σιγουρα καποιος που οδηγαει μια ζωη σκουτερ ή τον περισσοτερο καιρο να μην του κακοφαινεται τοσο .
Η ενσταση μου οσο αφορα τα ''καλα'' σκουτερ που αναφερατε , και δεν εχω λογο να αμφισβητησω, ειναι οτι ειναι τοσο ακριβα σε σχεση με μια αριστη μοτο που οποιοδηποτε χρηστικο πλεονεκτημα τους ουσιαστικα δεν φτανει να δικαιολογησει την αγορα τους .

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Ιούνιος 11, 2014, 12:21:18 μμ »
Γενικά έχω παρατηρήσει πως ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που οδηγούν σκουτερ δεν το έχουν το άθλημα.
Οι περισσότεροι όταν πάνε να μπουν ανάμεσα στα αυτοκίνητα, δεν γυρνάνε καν το κεφάλι τους να δουν αν έρχεται άλλο μηχανάκι   :-\
κάτι που συμβαίνει σπάνια από οδηγούς μοτοσυκλετών.
Οι χειρότεροι βέβαια είναι αυτοί που πήραν το 3τροχο και το οδηγούν με το δίπλωμα αυτοκινήτου....

Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω πάντα ποσοστιαία από την καθημερινή παρατήρηση πάνω στο παπί μου...   :)

Α γεια σου .Αυτο συμβαινει γιατι εχει επικρατησει η λαθος και θανατηφορα αποψη οτι τα σκουτερ ειναι πιο ευκολα απο τις μοτο.Ετσι πολλοι που δεν ειναι μοτοσυκλετηστες και δεν  θα επαιρναν ποτε μοτο ,τωρα ελαφρα τη καρδία καβαλανε το σκουτερ (που οπως ειπα πιο πανω ειναι παλι διτροχο με χειροτερη ομως συμπεριφορα ). Ποσες φορες εχω ακουσει : ελα μωρε ,αυτοματο ειναι ,ποσο δυδκολο ειναι να το οδηγησεις ?

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
μηχανες
« Απάντηση #279 στις: Ιούνιος 11, 2014, 12:22:44 μμ »
Είχα και μηχανές και scooter παράλληλα.
Το καθένα καλύπτει διαφορετικές ανάγκες. Προφανώς και προτιμούσα να πηγαίνω ταξίδι με το Caponord, να πάω στις Σέρρες με το Fazer και να κατέβω στο κέντρο με τη Vespa (ειδικά αν είχε και κανένα ψιλόβροχο).
Τώρα αν πήγαινα να μπω μπούνια σε στροφή με τη Vespa και έσπαγα τα μούτρα μου δε θα έφταιγε η Vespa αλλά εγώ. Το θέμα με οποιοδήποτε όχημα καβαλάς είναι να ξέρεις και τα δικά σου όρια & τα δικά του (βασικότατο).
Το ότι βγήκες στην Εγναντία με τη vespa προφανώς ήταν άτοπο. Είναι σαν να κατέβω με το Hummer στο Κολωνάκι και να λέω ότι δεν είναι βολικό για την πόλη και στο καπάκι να πάρω το smart για να διασχίσω τη Σαχάρα.
Είτε μας αρέσει είτε όχι κάθε όχημα (και δίτροχο & τετράτροχο) είναι σχεδιασμένο για κάποιες (εάν όχι μία) χρήσεις. Το ότι εμείς ψάχνουμε το the all in one solution είναι δικό μας πρόβλημα, όχι του οχήματος...
Εάν ξέρεις τι χρειάζεσαι & τι καβαλάς η ζωή σου γίνεται πολύ ευκολότερη και γλυτώνεις και τις τούμπες :-)

Sent from my i-phone, using my fingers