Νομίζω ότι με το μέγεθος των ρολογιών έχουμε ξεφύγει!!!!!
Δηλαδή το μεγαλύτερο σε διάμετρο ρολόι θα είναι ¨της μόδας¨σε 15 - 20 χρόνια???!!!
Πλύση εγκεφάλου μας κάνουν να πάρουμε τα μεγάλης διαμέτρου (αφού ήδη τα έβαλαν και σε παραγωγή).
Απλά να υπενθυμίσω ότι οι μηχανές δεν άλλαξαν μέγεθος και θα ήταν κουτό για εμένα να φοράω ρολόι 45άρι+ με μηχανή 36άρα!!!!!
Θα ένοιωθα το ίδιο σαν να οδηγούσα λιμουζίνα δύο τόννων με μοτέρ 1000cc!!!!!!
Άσε που θα με βαραίνει άσκοπα στον καρπό κάτι μεγάλο που δεν αντιστοιχίζεται στο χρηστικό.
Συμφωνώ εν μέρει,αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το ρολόϊ είναι σαν το παπούτσι και όχι σαν το καπέλο,"one size fits all".
Με λίγα λόγια το τί διάμετρο θα επιλέξει ο καθένας εξαρτάται απο το μέγεθος και απο το σουλούπι του.
Όπως δε γίνεται να μου βάλεις παπούτσια Νο 44 τη στιγμή που φοράω Νο 49,έτσι ακριβώς δε γίνεται να βάλεις στη χερούκλα κάποιου ένα ρολόϊ 40mm.Θα είναι σα να το έχει κλέψει απο το βαφτιστήρι του.
Ανέκαθεν μου άρεσαν τα μεγάλα ρολόγια-αν και εφόσον το χέρι που τα φοράει μπορεί να τα υποστηρίξει-όχι επειδή έτσι προστάζει η μόδα αλλά επειδή θεωρώ ότι πρέπει να δένουν πάνω στο χέρι.
Πάντα με ξένιζε όταν έβλεπα ένα μεγαλόσωμο άνθρωπο να φοράει ένα μικρό σε διάμετρο ρολόϊ.