Διαβαζοντας προσεκτικα τα προηγουμενα ποσταρισματα,εχω εντονη την πεποιθηση οτι η υλοποιηση ενος ρολογιου του φορουμ (project) ειναι,την παρουσα στιγμη,αρκετα δυσκολη.
Εχοντας ενημερωθει οτι ο ανθρωπος που ετρεξε το προηγουμενο project,αυτος που εκανε τις συνεννοησεις ,γενικα ολη τη δουλεια ,ηταν ο Αρης,περιμενα ευλαβικα την τοποθετηση του.Απο τη στιγμη λοιπον που,εχοντας ολη την καλη διαθεση ο ανθρωπος,τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη , το μονο που μπορει να προσφερει ειναι καποια βοηθεια(προς θεου Αρη,μην θεωρηθει κατηγορια η οτι υπαινισσομαι κατι, δεν ειναι στις προθεσεις μου.Ξερω πολυ καλα απο φορτο εργασιας και ελλειψη χρονου και σε καταλαβαινω απολυτα!!)θεωρω οτι χρειαζεται περισσοτερος κοπος ,χρονος και βεβαια καποιος εμπειρος συντονιστης.
Χωρις να αποκλειω να συμβει,πιστευω οτι ,αν γινει,θα τραβηξει σε μεγαλο βαθος χρονου.
Και βεβαια ,δεν νομιζω οτι τελικα η ''ομαδικη αγορα'' του ρωσου,που θα γινει τωρα και με αυτο το κοστος(κατω απο 200) θα επηρεασει τοσο πολυ το project ,που πιθανα γινει μετα απο καποιο,μαλλον μεγαλο,διαστημα.
Παρακαλω και παλι λοιπον οσους αλλαξαν γνωμη και δεν θελουν πλεον να συμμετεχουν στην ομαδικη,παρειστικη,αγορα του ρωσου,να σβυσουν το ονομα τους απο την κατασταση που ακολουθει(ο mihalis-poa το εχει δηλωσει,θα τον σβησω εγω)