Την καλησπέρα μου σε όλους.
Μετά από κάμποσες ώρες διαβάσματος και περιήγησης στο πραγματικά αξιόλογο φόρουμ σας ήρθε η ώρα για το πρώτο μου ποστ και είπα να το ξεκινήσω από εδώ (βρήκα έτοιμο θέμα που λένε..) με ένα από τα πιο τελευταία αποκτήματά μου το οποίο δεν είναι άλλο από το ρολόι που τιτλοφορεί το παρών θέμα (με κωδικό BJ2120-07E), το ρολόι αποκτήθηκε δεύτερο χέρι ελαφρώς μεταχειρισμένο από αγγελία συμφορουμίτη (νασαι καλά Κώστα) και ακόμη το χαζεύω-επεξεργάζομαι...
H πρώτη εντύπωση είναι ενός πολύ καλού value for money με case και φινίρισμα που παραπέμπει σε ακριβότερη αγορά, το ζητούμενο βέβαια δεν ήταν αυτό μιας και ήθελα (αλλο) ενα ρολόι να είναι ''σκυλί'' σε καθημερινή χρήση, να δείχνει σωστά και με ακρίβεια τον χρόνο (η δουλειά μου το απαιτεί) και να ικανοποιεί και κάμποσα από τα χόμπυ μου που εχουν επαφή με το νερό...πιστεύω σε αυτούς τους τομείς θα τα παει περίφημα.
Το ρολόι είναι 50αρι σε διάμετρο (μου αρέσουν τα μεγαλούτσικα..) και πιστεύω κάθεται μια χαρά στον καρπό μου (θα δείτε και φωτο παρακάτω), φοράει το ''μαμά'' λουράκι από καουτσούκ (24άρι).
Εδώ θα ήμουν χαρούμενος να ακούσω και προτάσεις σας για μελλοντική αγορά δερμάτινου λουριού που θα ''κάθεται'' ωραία στο συγκεκριμένο ρολόι.Καλώς σας βρήκα και εις άλλα με υγεία.!!!
Γιώργος
(και οι πρώτες φώτο..)